Güvenilir ama gezginlerden veya kendi sitesinden indir sen herhalde sen cheat engine ile yapılan hileyi yüklemişşin normalde güvenilirdaha önceden cheat engine indirdim ve bilgisayarım virüs kaptı ama herkes güvenilir olduğunu söylüyor nerden indirmem gerekli
geziginlerin kendi sitesindeki virüs taramasında virüzlü gösteriyorGüvenilir ama gezginlerden veya kendi sitesinden indir sen herhalde sen cheat engine ile yapılan hileyi yüklemişşin normalde güvenilir
Bazı kodlar virüslü gösteriyor aynı memory loader gibi ama kullanabilirsiniz ben kaç yıl kullandım hiç birseu olmadigeziginlerin kendi sitesindeki virüs taramasında virüzlü gösteriyor
Ekli dosyayı görüntüle 82219
Ekli dosyayı görüntüle 82220
trojan yazıyor
yani kendi sitesinden indirmek evet doğru. birde gezginler ki gezginler zaten kendi sitesinden çekiyor exeyikendi sitesinden indirmek lazım virüs bulaştırmaması için
üstad dediğim gibi yetkisi olmayan yazılımlara mudahale eden şey zaten virüstürbu virüs değil, oyun içi birçok şey değiştiriyor
kanka içine attığın şeyi değişiyor oyunun ayarlarıyla oynuyor yinede en iyisi gezginlerdaha önceden cheat engine indirdim ve bilgisayarım virüs kaptı ama herkes güvenilir olduğunu söylüyor nerden indirmem gerekli
deil knk ben yıllardır kullanıom sıkıntısızdaha önceden cheat engine indirdim ve bilgisayarım virüs kaptı ama herkes güvenilir olduğunu söylüyor nerden indirmem gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?