Onaylı Üye
çok araştırdım fakat bu öyle bişey değil bölüme giriyorum ama girince değişiyorinternetten cheat engine kullanımından bakabilirsin
eyw 2. düzgün yorum şaşırdım gerçektenkanka interneti araştirmanı tercih ederim umarım bulursun
Yönetiçi çalıştırma vesaire bunların bi anlamı yok pointer değişiyor anladım ama o hooklarda 3 tane yönlendirme yani pointer olması lazım yada 2 tane oyunu bilmediğim için bilmiyorum kalıcı pointer i bulman lazım dostum. sen anlık oyun içi pointer i alıyorsun yani.Arkadaşlar bir oyunda bölümün kodlarıyla oynuyorum time_limit = [240] bu yazıyı cheat engine ile değiştirip time_limit = [10] yapıyorum bölümün bitiş süresi değiştiriyorum ama bölüme girdiğimde değiştirdiğim yazıyı kalıcı pointer yapmış olsam bile değişiyor herkesin pek bilgili olmadığı konu ama lütfen yardım edin
kalıcı pointeri buluyorum fakat oyun içinde menüler arası gezinme yapınca veya bölümden çıkınca otomatik ne kadar kalıcı olursa olsun pointer sürekli kendini değiştiriyorYönetiçi çalıştırma vesaire bunların bi anlamı yok pointer değişiyor anladım ama o hooklarda 3 tane yönlendirme yani pointer olması lazım yada 2 tane oyunu bilmediğim için bilmiyorum kalıcı pointer i bulman lazım dostum. sen anlık oyun içi pointer i alıyorsun yani.
Başarılar
Oyunda bir bug var bölüm 22 nin data daki adını diğer bölümlere yazınca 2 dakika 10 saniye içerisinde bölümü başarıyla bitiriyoruz bende bölüm 22 nin bitiş süresini buldum time_limit = [240] diye bir yazı o 240 ı 5 falan yapıcam otomatik 5 saniye içerisinde biticek ama bölüme girdiğim zaman o time_limit = [240] yazısı otomatikmen değişiyor başka bi pointer oluyor kalıcı pointer yapmayı denedim ama yemiyor sürekli yazısı ? oluyor.Cheat engineri çok kullanmışlığım var tam olarak ne yapmaya çalışıyorsun exp ? gold ? ekran görüntüsü atarsan yardımcı olabirim daha detaylı anlaatırsan birde sorununu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?