Yönetici olarak çalıştırmayı denedin miArkadaşlar bir oyunda bölümün kodlarıyla oynuyorum time_limit = [240] bu yazıyı cheat engine ile değiştirip time_limit = [10] yapıyorum bölümün bitiş süresi değiştiriyorum ama bölüme girdiğimde değiştirdiğim yazıyı kalıcı pointer yapmış olsam bile değişiyor herkesin pek bilgili olmadığı konu ama lütfen yardım edin
Bazen komutları farklı olabiliyor atladığın bir şey olabilirinternetten cheat engine kullanımından bakabilirsin
Chat enginede böyle hatalar oluyor bazen internetten araştır biraz daha türkçe pek bulamazsın ama yabancı kaynaklardan bulabilrsin.Arkadaşlar bir oyunda bölümün kodlarıyla oynuyorum time_limit = [240] bu yazıyı cheat engine ile değiştirip time_limit = [10] yapıyorum bölümün bitiş süresi değiştiriyorum ama bölüme girdiğimde değiştirdiğim yazıyı kalıcı pointer yapmış olsam bile değişiyor herkesin pek bilgili olmadığı konu ama lütfen yardım edin
he ya beklediğim yorumBu degistirdigin kodların içerisine girdin mi oradan değişken bir durum vardır engelliyordur. Ctrl b gibi birşey olması lazim. Ya da degistirdigin kodun üzerine sağ tıkla oradan gir içine ayarlari takip etmen ve o sayfa içerisinde bulman gerekli değişen yani oyunun sabite çevirdiği bölümü denk gelen harf veya rakamla değiştirmen gerek. Farklı dosyaları değiştirirsen oyun ya da uygulama çöker kapanır. Kolay gelsin.
Şeyde yapabilirsin yönetici çalıştırınca olmazsa sil tekrar yükleArkadaşlar bir oyunda bölümün kodlarıyla oynuyorum time_limit = [240] bu yazıyı cheat engine ile değiştirip time_limit = [10] yapıyorum bölümün bitiş süresi değiştiriyorum ama bölüme girdiğimde değiştirdiğim yazıyı kalıcı pointer yapmış olsam bile değişiyor herkesin pek bilgili olmadığı konu ama lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?