4 Kas 2016 #1 arif898 A Onaylı Üye Katılım 17 Mar 2016 Mesajlar 85 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Kardeşlerim Cheat Engine Açıyorum Ve Cheat engine AŞAGA ALIP DURUYOR SORUN NEDİR YARDIM CI OLURMUSUNUZ ???
Kardeşlerim Cheat Engine Açıyorum Ve Cheat engine AŞAGA ALIP DURUYOR SORUN NEDİR YARDIM CI OLURMUSUNUZ ???
4 Kas 2016 Yasaklandı #2 mamo434345 M Banlı Üye Katılım 8 Nis 2016 Mesajlar 34 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI edit
4 Kas 2016 Yasaklandı #3 Jampy J Banlı Üye Katılım 10 Eki 2016 Mesajlar 1,402 Çözümler 36 Tepki puanı 631 Yaş 26 9 HİZMET YILI mamo434345' Alıntı: WEQ:QWEQEW:QWEq. kardeş sen salakmısın yoksa doğuştanmı malsın we:W:QE:QW: wolftü cheat engineyi açmaz mk we:QWE:QWE:EWQ: Genişletmek için tıklayın ... hakaret etme yeni başlıyor demekki neyse bypass yapman gerekiyor bunun içinde bir injector lazım forumda bulursun bide cheatengine.dll lazım onuda forumda bulabilirsin oyuna inject ettikten sonra ce yi açabilirsin
mamo434345' Alıntı: WEQ:QWEQEW:QWEq. kardeş sen salakmısın yoksa doğuştanmı malsın we:W:QE:QW: wolftü cheat engineyi açmaz mk we:QWE:QWE:EWQ: Genişletmek için tıklayın ... hakaret etme yeni başlıyor demekki neyse bypass yapman gerekiyor bunun içinde bir injector lazım forumda bulursun bide cheatengine.dll lazım onuda forumda bulabilirsin oyuna inject ettikten sonra ce yi açabilirsin