21 Ara 2020 #1 byuqur06 B Seçkin Üye Katılım 22 Haz 2017 Mesajlar 394 Çözümler 1 Tepki puanı 71 Ödüller 7 Yaş 27 8 HİZMET YILI Arkadaşlar cheat engine de sayı olmayan bir değeri nasıl aratır bulurum ve bir pointer den envanterdeki diğer objeleri bulmam mümkünmü Not:yanlış anlamayın ama yorum kasmak için yazanları rapor edicem. sadece yardım için yazın lütfen
Arkadaşlar cheat engine de sayı olmayan bir değeri nasıl aratır bulurum ve bir pointer den envanterdeki diğer objeleri bulmam mümkünmü Not:yanlış anlamayın ama yorum kasmak için yazanları rapor edicem. sadece yardım için yazın lütfen
21 Ara 2020 #2 JDH J Seçkin Üye Katılım 29 Kas 2016 Mesajlar 484 Çözümler 9 Tepki puanı 65 Ödüller 7 9 HİZMET YILI İllaki bir sayı değeri vardır. Unknown initial value olarak aratırsanız bulabilirsiniz.
30 Ara 2020 #3 mvreyiz M MURAT GÖĞEBAKAN VURGUNUM Uzman Üye Katılım 20 Nis 2016 Mesajlar 234 Çözümler 4 Tepki puanı 7 Yaş 27 10 HİZMET YILI hocam cheat engine zaten sayı üzerinden çalışan bir program anlayamadım sorunu
30 Ara 2020 #4 selo323 S Zum Zum Uzman Üye Katılım 16 Haz 2017 Mesajlar 297 Çözümler 1 Tepki puanı 7 Ödüller 4 8 HİZMET YILI can barı gibi bi şey aratacaksan ilk olarak unknown value diyerek bütün değerleri aratacaksın sonra canını azaltıp decreased value veya arttırıp increased value yaparak az sonuç elde edene kadar devam et ve istediğini bulacaksın
can barı gibi bi şey aratacaksan ilk olarak unknown value diyerek bütün değerleri aratacaksın sonra canını azaltıp decreased value veya arttırıp increased value yaparak az sonuç elde edene kadar devam et ve istediğini bulacaksın