Uriel değil hocam flash player tabanlı online oyun. Bilgisayarda local hiç bir oyun dosyası yok herşey sunucudan yükleniyor browser üzerinden çalışıyor fakat oyunda 2 Adet sinir bozucu anti cheat bulunmakta
discord paylaşımında sorun yokOyun adı galaxy life steam de bulabilirsiniz lütfen sunucu tabanlı Server side oyun hile olmaz demeyin daha bi kaç gün önce kullandığım hile yok oldu.
Discord adresim: Talha Uçkan#4270
Forumda discord paylaşımı yasak mı bilmiyorum dostlar
ivit aynı sorunu bende çok kez karşılaştım ve hiçbir şekilde asla ve aslen çözülemeyen bir problem gibime geldiMerhaba, Cheat Engine sorunsuz çalıştırdığım oyunda sadece değerleri bulup değiştirdiğimde oyunun çökmesine neden olan ve değerleri denetleyen bir anti cheat ile başım belada. Zaten aşağıdaki iki görsele baktığınızda anlarsınız derdimi. Sabit değer olmasına rağmen 2675 count buldu. Diğer görselde ise anti cheat etkilediği ve kontrol ettiği değerleri görebilirsiniz. Ben bu anti cheatten nasıl kurtulacağım yardım edin bir yol metot gösterin Assembly ile bir yolu olmalı.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Oyun adı Galaxy Lifeoyunun adını verirmisiniz rica etsemmm
Hayır bu işi bilen yazılımcılar özellikle c++ veya assembly bilgisi olanlar kolayca aşabilir bunu. Oyun cheat engine ile uğraşmıyor value değişikliğini denetleyen bir anti cheat sadece anti cheat kaynak kodu linkinide attım bakalım yardım edecek biri çıkıcak mıivit aynı sorunu bende çok kez karşılaştım ve hiçbir şekilde asla ve aslen çözülemeyen bir problem gibime geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?