- Yasaklandı
Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
Christopher Robin, Christopher Robin film, Christopher Robin tanitim, Christopher Robin fragman, Christopher Robin vizyon, Christopher Robin vizyon tarihi, Christopher Robin film tarihi, Christopher Robin filmin ozeti, Christopher Robin sinema, Christopher Robin sinema fragman, Ewan McGregor, Hayley Atwell, Klaus Badelt, Marc Forster, A. A. Milne. Neverland ve Quantum of Solace, Toby Jones, The Beauty,

Özet ve Detaylar
Bahsini ettiğimiz filmlerden ikincisi geçtiğimiz yıl The Beauty and the Beast ile büyük başarı yakalayan Disney’in yeni filmi Christopher Robin. Diğer filmin aksine Milne’nin karakteri yaratma sürecinde etkin bir rol oynayan oğlu Christopher Robin’in orta yaşlı yıllarını göreceğimiz filmde Winnie the Pooh ve diğer karakterleri live action şekilde filmde izleme fırsatı bulacağız. Ana karaktere Ewan McGregor‘un hayat verdiği filmde oyuncuya Hayley Atwell, Bronte Carmichael ve Mark Gatiss gibi isimler eşlik ederken seslendirme kadrosunda ise Jim Cummings, Chris O’Dowd, Brad Garrett, Toby Jones ve Peter Capaldigibi isimler yer alıyor.
İlk etapta filmi hem yazıp hem de yönetmesi planlanan Alex Ross Perry‘nin yalnızca senaryo kısmında isminin geçtiği Christopher Robin’in yönetmen koltuğunda ise Finding Neverland ve Quantum of Solace gibi filmlerin yönetmeni Marc Foster var.
Filmin ülkemizde 3 Ağustos‘ta vizyona girmesi planlanıyor.
Yayın tarihi: 3 Ağustos 2018 (ABD)
Yönetmen: Marc Forster
Film müziğinin bestecisi: Klaus Badelt
Öykü: A. A. Milne
Yapım şirketi: Walt Disney Pictures
Senaryo: Thomas McCarthy, Alex Ross Perry, Allison Schroeder
Oyuncular:Ewan McGregor,Hayley Atwell

Özet ve Detaylar
Bahsini ettiğimiz filmlerden ikincisi geçtiğimiz yıl The Beauty and the Beast ile büyük başarı yakalayan Disney’in yeni filmi Christopher Robin. Diğer filmin aksine Milne’nin karakteri yaratma sürecinde etkin bir rol oynayan oğlu Christopher Robin’in orta yaşlı yıllarını göreceğimiz filmde Winnie the Pooh ve diğer karakterleri live action şekilde filmde izleme fırsatı bulacağız. Ana karaktere Ewan McGregor‘un hayat verdiği filmde oyuncuya Hayley Atwell, Bronte Carmichael ve Mark Gatiss gibi isimler eşlik ederken seslendirme kadrosunda ise Jim Cummings, Chris O’Dowd, Brad Garrett, Toby Jones ve Peter Capaldigibi isimler yer alıyor.
İlk etapta filmi hem yazıp hem de yönetmesi planlanan Alex Ross Perry‘nin yalnızca senaryo kısmında isminin geçtiği Christopher Robin’in yönetmen koltuğunda ise Finding Neverland ve Quantum of Solace gibi filmlerin yönetmeni Marc Foster var.
Filmin ülkemizde 3 Ağustos‘ta vizyona girmesi planlanıyor.
Yayın tarihi: 3 Ağustos 2018 (ABD)
Yönetmen: Marc Forster
Film müziğinin bestecisi: Klaus Badelt
Öykü: A. A. Milne
Yapım şirketi: Walt Disney Pictures
Senaryo: Thomas McCarthy, Alex Ross Perry, Allison Schroeder
Oyuncular:Ewan McGregor,Hayley Atwell