Seçkin Üye
videoyu nereden bulabilirim
Post automatically merged:
indirilemiyor diye biliyorum facebookun oyunuydu baya eskiden oynamıştım
Adobe flash player çalışmaz ama o oyunu masaüstüne indirip oynayabiliyorsun diye biliyorum 3d oyunlarda değil miydi hocamBildiğiniz üzere Flash Player 2020'de kaldırıldı benim çok eskiden oynadığım bi oyun olan Dungeon Blitz flash player sayesinde açılıyodu o oyunu geçenlerde buldum ve tekrar oynamak istedim youtube üzerinden baktığım videolardaki hiçbir şey işe yaramadı eğer bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim
videoyu nereden bulabilirimFlash playerı bilgisayara kurup sitedeki oyunların bir dosyasını indirip oynamak mümkün. Youtube'da yapılışını anlatan videolar var.
indirilemiyor diye biliyorum facebookun oyunuydu baya eskiden oynamıştımAdobe flash player çalışmaz ama o oyunu masaüstüne indirip oynayabiliyorsun diye biliyorum 3d oyunlarda değil miydi hocam
videoyu nereden bulabilirim
Hocam ben karıştırmışım pardon buna benzer bir oyun daha vardı ama siteye giriş yaptığımda şöyle bir yazıyla karşılaştım :videoyu nereden bulabilirim
onu nasıl yapıcam biraz daha detay verebilirmisineski sürüm chrome kurarsan çalışır.
Flashpoint te tüm oyunlar varBildiğiniz üzere Flash Player 2020'de kaldırıldı benim çok eskiden oynadığım bi oyun olan Dungeon Blitz flash player sayesinde açılıyodu o oyunu geçenlerde buldum ve tekrar oynamak istedim youtube üzerinden baktığım videolardaki hiçbir şey işe yaramadı eğer bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?