Çözüldü Çift ekran FPS düşüklüğüne sebep olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
2. ekranım ekran kartını yorarmı oyunlarda fps düşü yaparmı sizce ?

Çözüm
Ekran kartını çift hatta 3 monitör olarak üretime sunuluyor ama elin de ki ekran kartına bağlı fps düşüşü yaşayıp yaşamayacağın
1050 ti kullanıcıysan çift monitör senin için iyi olmaz ama 1080 kullanıcıysan seni ırgalamaz bile öyle düşün
Yapar bence çünkü düşün bir ekranda çözünürlüğü yükseltince bile ciddi performans -fps farkı oluyor bir de 2 ekranda birden fullhd görüntü alınca ekran kartının daha çok çalışması gerekir diye düşünüyorum.Yanlış olabilir bu benim tahminim.
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben iki ekran kullanmadım ama arkadaşım kullanıyor, oyun oynarken kastığını yada donma olduğunu görmedim. Tabi zorlanıp zorlanmadığını bilmiyorum. Zamanla zararı olur mu olmaz mı :/

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Yapar bence çünkü düşün bir ekranda çözünürlüğü yükseltince bile ciddi performans -fps farkı oluyor bir de 2 ekranda birden fullhd görüntü alınca ekran kartının daha çok çalışması gerekir diye düşünüyorum.Yanlış olabilir bu benim tahminim.

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Ekran kartını çift hatta 3 monitör olarak üretime sunuluyor ama elin de ki ekran kartına bağlı fps düşüşü yaşayıp yaşamayacağın
1050 ti kullanıcıysan çift monitör senin için iyi olmaz ama 1080 kullanıcıysan seni ırgalamaz bile öyle düşün

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Devil
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
fps düşüşü yapmaz ama 2. ekrandada oyun açarsan yapar evet 2. ekranı film ve yayın için kullan bence ayda yayın açarsan chati için fln
ama knight onlinede açarsan kasmaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...