hocam bence 21h2 ye geçmeyin bazı hileliler çalışmıyor ben güncelleştirmiştim valorant hilesi çalışmadığı için 21h1 e geçtimEkli dosyayı görüntüle 76107
Format attım Güncelleştirmeleri yaparken toplu güncelleştirme sürekli kendini tekrar ediyor ama güncelleme geçmişinde başarıyla kuruldıgı görünüyor oraya güvenip iptal edeyimmi yoksa bana bir sıkıntı cıkarırmı hatanın sebebi nedir sorun giderici v.s kullandım çözüm alamadım
daha denemedim bütün işleri halledeyim bakıcam valo ztn suanlk oynamıyorum lol destekliyormu bilgin varmıhocam bence 21h2 ye geçmeyin bazı hileliler çalışmıyor ben güncelleştirmiştim valorant hilesi çalışmadığı için 21h1 e geçtim
Lolde çalışıyor, bir sorun yok.daha denemedim bütün işleri halledeyim bakıcam valo ztn suanlk oynamıyorum lol destekliyormu bilgin varmı
Herhangi bir hataya neden olmaz.Format attım Güncelleştirmeleri yaparken toplu güncelleştirme sürekli kendini tekrar ediyor ama güncelleme geçmişinde başarıyla kuruldıgı görünüyor oraya güvenip iptal edeyimmi yoksa bana bir sıkıntı cıkarırmı hatanın sebebi nedir sorun giderici v.s kullandım çözüm alamadım
bazı kişilerde desteklemiyor diyorlar ama sen genede dene olmuyorsa 21h1 e döndaha denemedim bütün işleri halledeyim bakıcam valo ztn suanlk oynamıyorum lol destekliyormu bilgin varmı
Lol destekliyor ben son 21h1 de oynuyorum lol scriptini lbornudaha denemedim bütün işleri halledeyim bakıcam valo ztn suanlk oynamıyorum lol destekliyormu bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?