Çıktığı Günden Beri Beklentileri Karşılamayan Oyun: CyberPunk 2077 Hikayesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Oa hey, o merhaba. Bu konuyu açmak için hangi belleği yalamış olabilirim? Tamam, tamam konuya geçelim.

Öncelikle napıyoruz sizi moda sokuyoruz. Böylelikle keyifler olsun;

Biliyorsunuz, CyberPunk2077 oyun dünyasına geldiğinde çok beklentiler içerisindeydi.
Neredeyse 10 yıldır insanlar bu oyunu beklemekle kalmayıp, bu oyunu benimsemişlerdi. Oyun'a karşı resimler duyuruluyor, videolar paylaşılıyordu.
Oyun dünyası CD Project Red'in inanılmaz bir oyunla piyasaya çıkacağı düşünülmüştü. Öyleki insanlar kafayı yiyordu, çıldırıyordu bu oyun için. Herkes bu oyunu konuşuyor oyunun GTA 5'e olabilecek etkileri tartışılıyordu.
Sonra oyunumuz kapalı betası piyasaya sürüldü. İnsanlar öyle bir heyecanla kapalı betaya başvuruyorduki... başvurular 3.5 gün sonra erişime kapanmıştı. Oyun 3.5 gün içinde sadece kapalı betasını 250.000'den fazla satmıştı.
Oyun'un fotoğrafları ve videoları oyunu daha iyi bir şekilde göstermişti sonuçta.

Oyun severler kapalı betayı aldı ve hüsrana uğradı. Oyun'daki buglar inanılmaz derecede fazlaydı! çok hata ile karşılaştılar. Oyun çökmelerinin gazabına uğradılar. Grafik'lerin kötü olmasıylada hayal kırıklığına uğradılar.
Ancak oyun severler 10 yıldır bekledikleri oyunun bu şekilde olabileceğine inanmak istemiyordu. Oyun henüz kapalı betada daha çok yolu var derken, 10 Aralık 2020 tarihinde resmen yayınlandı! Bu kapalı betadan tam 6 hafta sonraydı..
Büyük bir sevinçle oyunu satın alan oyun severler oyuna girdiklerinde dehşete düşmüşlerdi. gördükleri videolar,fotoğraflar sahtemiydi yoksa? Aslında, hayır. Tamamiyle değil. Çünkü oyun grafikleri kapalı betaya göre daha iyi bir hale getirilmişti.
Ancak yinede çok eksik şey vardı ve CD Project Red oyun severleri suçladı.. Oyunun zamana ihtiyacı olduğunu gelen ısrarlar yatırımcıları tedirgin ettiğini, bu tedirginliğin yatırımcıları geri çekebileceğinden oyunu piyasaya sürmek zorunda kaldıklarını söylemişlerdi.

Böylelikle neredeyse 10 yıl beklenen oyun iade üstüne iadelere tabii olmuştu.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Herşey bitmiş oyunun story modunu bitiren Youtuber'lar ve umudunu kaybetmeyen insanlar doluydu. Ancak bu umut yavaş yavaş kaybolmaya başladı...
Oyuna güncelleme gelmiyor yeni şeyler eklenmiyordu. Sadece buglar ve story modundaki hatalar düzeltiliyordu. Online mod bile geç gelmişti.
Büyük beklentiler içinde bekleyen oyun dünyasını bekleten CyberPunk 2077 yerini hüsranlığa bırakmıştı.

Oyun yayımlandıktan 2 yıl sonra diğer oyunlar ile birlikte CyberPunk 2077: Orion yayımlanacağı duyuruldu.
Bu haber oyun dünyasını tekrardan salladı. Çünkü bitmiş olan bir hikayenin devamı geliyordu.
Ayrıca kararlı online sürüm, oyun hataları giderilmiş olacaktı, bulunan hataları bildirme form'u açılacaktı. Peki ya bunlar vaatlerse?

Heryerde yayımı geçen olay, CyberPunk'ı büyük bir heyecanla bekleyen kullanıcıları mutlu etti ve bazı testlerden sonra, önümüzdeki zamanlarda adım adım yayımlanacaklarını bildirdiler.

CyberPunk 2077: Orion Tanıtımı;

Cyberpunk 2077: Orion Yakında!

CyberPunk 2077 Hakkında Sizin Düşünceleriniz Neler? Sizce Eksiklikler İçin Neler Yapılmalıydı?

Okuduğunuz İçin Teşekkürler. Writted By: @BaBOR873296

Son düzenleme:
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Hatalarıyla bile konuşulsa sonuçta yine fazlasıyla konuşuldu ve gündemde kaldı. Dün animesini izledim gayet akıcıydı bitirdim hemen

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Animasyonu çıktı netflixde oldukça sarıyor izlemenizi tavsiye ederim

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Cyberpunk'ı hâlâ sevmem ama (Ps4'te 12 saat oynamıştım) en son rafine haliyle tekrar bir Ps5'te bakmak lazım, en azından oyunsuz bir dönemde rahatlıkla bakılabilir kanaatindeyim. Aradan çok zaman geçince oyuna karşı da biraz yumuşadım tabi

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ben hiç oynamadım.. ama tavsiye eden olursa.. bi denerim

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
çıkışında benim gibi oyunseverleri biraz lanet ettirse de ilerleyen zamanlarda kendini düzeltmeye ve yenilikler getirmeye çalışmasıyla en azından belli bir kesmin tekrardan kalbini kazandı umarım tekrar hayal kırıklığıyla karşılaştırmaz

İnsanı Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
o kadarda abartılacak bi oyun değildi zaten bence tabi kötüde değil

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
5 kere tekrar bitirdim oyunu kendime saygım olmasa bi 5 kere daha bitiririm

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bunun animasyonu çıktı diye hatırlıyorum ama yanlış bilgi de olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yapımcısının yaptığı işlerden dolayı hala umudum var gelecek vaad ediyor bence

天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Oyun cok erken cikti bence daha iyi olabilirdi ve animesi cok iyi

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Animesi çok güzel

non skeet user
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bence oyunun bu kadar kötü olmasının sebebi çok fazla oyunun çıkış tarihinin dürülmesi oyuna zaman vermediler

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
knk benım şahsı dusuncem oyun evrenı gercekten guzel yanlız bug lar ne kdr fıxlensede illaki tamamen arınamıcak bu oyun fızık motoru acısından bu bugların olması aslında normal cok acele ettıler gta 6 gibi gizlii tutulsa ve tamamen bug sız mis gibi bi oyun cıksa mukemmel olurdu neyse ilerki zamanda tekrar kendısıne bı sans verecegım.

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Aslında Oyun Eksiklerini Kapatmıyor Değil Vakite İhtiyacı Vardı. Oyun Dünyası Oyuna Artık Daha Fazla Zaman Tanıyamadıkları İçin Alel Acele Çıkış Gerçekleştirildi. Eğer Bu Olmasaydı Yatırımcılar, Yatırım Sözleşmesini Fesih Edeceklerdi. Buda Oyunun Çıkmadan Sonu Demek. Adamları Oyun Dünyası Riske Attı. Yatırımcılarda Tedirgin Oldu Ve Yapımcıları Acele Ettirdiler Sonuç Bu. Oyun Dünyasının Suçu 1-2 Yıl Daha Beklenebilirdi Bence.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Bana kalırsa oyun fanların azizliğine uğradı çünkü gerek firmadan çok fazla şey beklediler gerek kendi kendilerini gazlayıp aşırı hypeladılar ve hazır olmamış bir oyun için firmayı sürekli darlayıp daha fazla ertelemeyin dediler haliyle de ortaya böyle bir şey çıktı ha dersiniz ki her şey kusursuz olsaydı sonuç nolurdu bence yine über bir şey çıkmayacaktı meydana

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
knk oyun bugsız olsa gerçekten guzel olurdu yanı hıkaye bakımından bı tık sonuk ama cıdden grafık olsun dunya olsun sarıyordu

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bu yeni çıkacak hikayedd ilk cyber punk oyunundaki gibi bir bug faciası olmaz umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...