Çılgın Tavuklar Nedir ? [Oyun Oynayarak Para Kazanma]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
 Nedir ?

Bir Oyundur Ve Oynayarak Para Kazana Bilirsiniz!

Nasıl İşliyor ?

Tek Yapmanız gereken başlanğıçta size verilen para ile tavuk alıcaksınız. Ve belirli aralıklarda girerek
yumurtalarını satıcaksınız.
gelen gelirlerle tekrar tavuk alırsınız yada odeme
talep edersiniz 24 saat icinde ödenir
İlk Olarak 1500 akce ile başlayacaksınız.

a Nasıl Kayıt Olurum ?

Girip Kayıt Olabilirsiniz

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Biliyorum bunuda başlamak nasip olmadı açıkçası şuanda da gireyim diyorum site açılmıyor.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
Çılgın tavuklar dodis yemiş girilmiyo :)D

Ya aslında geçen sene bir devir olayları dönüyordu. Birinemi devretmişler ne sonrasında girilmiyor, Paypal zaten kapalı açık olsa bile alternatiflerden alırsınız parayı onlarda komisyon kesiyor. Çılgın tavukların kestiği komisyon zaten  zarar yapmaya yetiyor.

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
NeanDertHaL' Alıntı:
BozkurtTeam' Alıntı:
Çılgın tavuklar dodis yemiş girilmiyo :)D

Ya aslında geçen sene bir devir olayları dönüyordu. Birinemi devretmişler ne sonrasında girilmiyor, Paypal zaten kapalı açık olsa bile alternatiflerden alırsınız parayı onlarda komisyon kesiyor. Çılgın tavukların kestiği komisyon zaten  zarar yapmaya yetiyor.

yazık bro zaten o siteye inanmıyodum ben iyi olmuş dodis atmışlar siteye hıkırlar

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
NeanDertHaL' Alıntı:

yazık bro zaten o siteye inanmıyodum ben iyi olmuş dodis atmışlar siteye hıkırlar

Geri ödeme yapıyor yalnız alan birçok tanıdığım var şöyle diyelim misal 2500 Tl yatırdın bu oyuna bunun yaklaşık 500 TL si çılgın tavuklara gidiyor. Ödeme için de yalvartıyorlar adamı yaklaşık 1-1.5 ay sonra ödeme alabildi. Güvenmemekte haklısın, ne zaman pılı pırtıyı toparlayıp gideceği belli olmuyor bu gibi sitelerin. Eğer dediğin yapılmışsa site adına yazık diyemem belki ama kullanıcılar adına yazık oldu evet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...