Çin İnternet Ağı Bilgi Merkezi, tarafından açıklanan verilerde internet kullanıcısı geçen yıla göre %8 artmış olarak gözüküyor. İnternet penetrasyonu %71.6'ya çıkmıştır, yapılan açıklamaya göre teslimat hizmetleri %15 artmıştır ve 468 milyon kullanıcı sayısına ulaşmıştır. Ayrıca video akış platformlarında geçen yıla göre %8 artış olmuştur. Alibaba, Alipay gibi ödeme sistemlerinin kullanıcıları da %8 artma göstererek 872 milyon kullanıcıya ulaşmıştır.
bu internetin % kaçı fiber acaba merak ettim bizimki gibi adsl değildir sanırım bizim ülkede adsl satış noktaları var hala adamlar marsa uzay aracı indirdi kontrol ediyor onu adsl satış noktası görüyoruz hala dsd
bizim ülkedede 5 yıldır alt yapıyı düzeltiyorlar dsajksadşkjsahdsajhjas adam akıllı internetimi kullanmak nasip olmadı adamları arıyorum her aradığımda bu altyapıyı düzeltememiş oluyorlar adam akıllı bir internet yok ülkede ya ülkenin durumu kötü
bu internetin % kaçı fiber acaba merak ettim bizimki gibi adsl değildir sanırım bizim ülkede adsl satış noktaları var hala adamlar marsa uzay aracı indirdi kontrol ediyor onu adsl satış noktası görüyoruz hala dsd