Öncelikle teşekkürler.Çinden almak hiç hesapta yoktu ama 200 TL ye mekanik rgb makro klavye görünce insan illaki düşünüyor.Türkiye Dururken Neden Çin Sıkıntı Oluşturacağı İçin Ordan Alma Derim
Mekanik olmasí aklımı karıştırıyor.belki ucuza geliyor oyuzden alıyor da cinden alam git onun yerine 150 tl cok guzel klavyeler var mous lar var onlardann al ben x7 aldım cd si yok sadece 40 tl yani
Feedbacklere bakarak ve sipariş sayısını göz ônune alarak alıcam eğer alırsam .kardeş çinden gelen mallar bazen çakması olabiliyor, iyisini tutturursan pişman olmazsın ama kötüsü geldi mi çok canını sıkar
Aynen hocamAlınır Zaten Çoğu Klavye Çin Malı
aliexpress ise dikkatli alırsan pek sıkıntı çekmezsin, şimdiden hayırlı olsunFeedbacklere bakarak ve sipariş sayısını göz ônune alarak alıcam eğer alırsam .
Aliexpress ten düşünüyorum hocam.İnşallah bir sıkıntı olmazaliexpress ise dikkatli alırsan pek sıkıntı çekmezsin, şimdiden hayırlı olsun
Bir sıkıntı yaşadı mı acaba alişveristearkds almıstı bnm ayrıntılarını bılmıyorum ama alınır
hayırlısı kardeşimAliexpress ten düşünüyorum hocam.İnşallah bir sıkıntı olmaz
evetKardeşim çin derken aliexpreesden mi bahsediyorsun
iste o olaylarítam olarak bilmiyorum.Gümrukten neden geçmez fiyat yüzünden mi ?Alma bence, gümrükten geçmez.
normalde oyle olucakti ama ck108 i 200 tlye gorene kadarÇinden alma sıkıntılı olabilir.Gittigidiyor veya exa dan alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?