10 Eki 2016 #1 BGTGTT B Üye Katılım 27 Eyl 2016 Mesajlar 34 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI abi undetec indirdim reklamı onaylatıyorum oyunu seç diyorum launcher seçiyorum 2 dk sonra reklamı onaylatıp leoderi tekrar başlatın diyor yardım
abi undetec indirdim reklamı onaylatıyorum oyunu seç diyorum launcher seçiyorum 2 dk sonra reklamı onaylatıp leoderi tekrar başlatın diyor yardım
10 Eki 2016 Yasaklandı #2 VariouS V Banlı Üye Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 1,053 Tepki puanı 7 Yaş 31 9 HİZMET YILI Loaderı Tekrar Aç.Ve Tekrar Onaylat.Bende Öyle Oluyor
10 Eki 2016 #3 multicam M Üye Katılım 24 Eyl 2016 Mesajlar 18 Tepki puanı 1 Yaş 26 9 HİZMET YILI VariouS Hacks' Alıntı: Loaderı Tekrar Aç.Ve Tekrar Onaylat.Bende Öyle Oluyor Genişletmek için tıklayın ... aynn öyle oluyo ancak
VariouS Hacks' Alıntı: Loaderı Tekrar Aç.Ve Tekrar Onaylat.Bende Öyle Oluyor Genişletmek için tıklayın ... aynn öyle oluyo ancak
10 Eki 2016 Konuyu başlatan #4 BGTGTT B Üye Katılım 27 Eyl 2016 Mesajlar 34 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI multicam' Alıntı: VariouS Hacks' Alıntı: Loaderı Tekrar Aç.Ve Tekrar Onaylat.Bende Öyle Oluyor Genişletmek için tıklayın ... aynn öyle oluyo ancak Genişletmek için tıklayın ... olmuyo
multicam' Alıntı: VariouS Hacks' Alıntı: Loaderı Tekrar Aç.Ve Tekrar Onaylat.Bende Öyle Oluyor Genişletmek için tıklayın ... aynn öyle oluyo ancak Genişletmek için tıklayın ... olmuyo