Onaylı Üye
kral cok eski hesap ya hatıyrlamyırum onları hesap kitlenmesin sonra yükleme yaptım mı filan bilmiyorum ama e posta kontrolu bende bir şey yapılamaz mıKesin hesabının geri almak için yardım talep açman gerekiyor.
Supercell id kaldırmak için onu yaptım. Ne zaman hesabı kuruluş, en son inşaat edilen hangi binası, ödeme yaptı vb... soruları vardı hepsi doğru cevapladım. Geri aldim
aga hiç bir yolu yok mu ya satınca bir daha adam demesin sonra başkası oynuyor filan diye bir şekilde onu cıkarmam lazmSupercell id üzerinden girince o çıkış yapana kadar çıkmıyor diye biliyorum kardeşimde böyle bir durum yaşamıştı değiştirsen bile o çıkana çıkmıyor
Ne zaman hatirlanmiyorsan, Google play xp ödüller bakabilirsin. İlk altın deposu yükseltme ödülü tarih bakkral cok eski hesap ya hatıyrlamyırum onları hesap kitlenmesin sonra yükleme yaptım mı filan bilmiyorum ama e posta kontrolu bende bir şey yapılamaz mı
Post automatically merged:
aga hiç bir yolu yok mu ya satınca bir daha adam demesin sonra başkası oynuyor filan diye bir şekilde onu cıkarmam lazm
Maalesef supercell ile iletişime geçmen lazım bu konu hakkında ama kendi bilgilerini doğrulucaksın bilgileri kesin bilmen lazım ona göre sonra hesabı direk devre dışı bırakılar pişman olma sonrakral cok eski hesap ya hatıyrlamyırum onları hesap kitlenmesin sonra yükleme yaptım mı filan bilmiyorum ama e posta kontrolu bende bir şey yapılamaz mı
Post automatically merged:
aga hiç bir yolu yok mu ya satınca bir daha adam demesin sonra başkası oynuyor filan diye bir şekilde onu cıkarmam lazm
sanrm kitledi :/ sağlık olsun ne diyeyimMaalesef supercell ile iletişime geçmen lazım bu konu hakkında ama kendi bilgilerini doğrulucaksın bilgileri kesin bilmen lazım ona göre sonra hesabı direk devre dışı bırakılar pişman olma sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?