Evet bağışlar aktif. Şu son güncellemeyle birlikte ( asker üretmenin artık maliyetsiz olduğu ) tazı balon saldırısı yapılıyor klanda genel olarak. Bağışlar da balon ve öfke odaklıbağış atıyomusunuz
11 level belediye binasıSelamlar dostlar. Bildiğiniz üzere Süpercell'in efsane yapımlarından olan Clash of Clans hala aktif olarak oynanmakta ve sürekli güncelleme almakta. Ben de aynı anda 6 hesabımla birlikte oynuyorum oyunu. Kendimize ait 6 Level bir klanımız var. Klan oyunları Klan ligi vesaire etkinlikleri yapıyoruz eğer gelmek isterseniz konunun altına yorum olarak
Belediye Binası Seviyesi: -
Kral Seviyesi: -
Kraliçe Seviyesi:-
Büyük Koruyucu Seviyesi: -
Şampiyon Seviyesi:-
Ve günde ne kadar oynadığınızı yazmanız yeterli. Özel mesaj yoluyla klan etiketini göndereceğim. Hep beraber oynarsak oyun daha da sarar diye düşünüyorum keyifli forumlar ve oyunlar dilerim.
Not : Klana gelmek isteyen arkadaşlar olursa yukardaki maddeleri doldurup yoruma atabilir. Onun harici yorumları raporlayacağım.
Pm attım11 level belediye binası
32 level barbar kral
"" okçu kraliçe
10 level büyü koruyucu
hesabım 110 level
çoğunlukla da elektro ejder pekka ile saldırı yapıyorum
yeni başladım benı alma sansınzıSelamlar dostlar. Bildiğiniz üzere Süpercell'in efsane yapımlarından olan Clash of Clans hala aktif olarak oynanmakta ve sürekli güncelleme almakta. Ben de aynı anda 6 hesabımla birlikte oynuyorum oyunu. Kendimize ait 6 Level bir klanımız var. Klan oyunları Klan ligi vesaire etkinlikleri yapıyoruz eğer gelmek isterseniz konunun altına yorum olarak
Ve günde ne kadar oynadığınızı yazmanız yeterli. Özel mesaj yoluyla klan etiketini göndereceğim. Hep beraber oynarsak oyun daha da sarar diye düşünüyorum keyifli forumlar ve oyunlar dilerim.
Not : Klana gelmek isteyen arkadaşlar olursa yukardaki maddeleri doldurup yoruma atabilir. Onun harici yorumları raporlayacağım.
dediğim şekilde doldurup yorum atarsan özel mesajdan gönderebilirim klan etiketini. bizimle beraber gelişirsin sorun olmaz dostumyeni başladım benı alma sansınzı
Belediye Binası: 11Selamlar dostlar. Bildiğiniz üzere Süpercell'in efsane yapımlarından olan Clash of Clans hala aktif olarak oynanmakta ve sürekli güncelleme almakta. Ben de aynı anda 6 hesabımla birlikte oynuyorum oyunu. Kendimize ait 6 Level bir klanımız var. Klan oyunları Klan ligi vesaire etkinlikleri yapıyoruz eğer gelmek isterseniz konunun altına yorum olarak
hocam arkadaşın belirttiği gibi yanıtlarsanız bakıp değerlendirir zatenbro bende yeniyim sayılır 45 lvlim gelebilri miyim klan bulamıyorum
Belediye Binası: 11
Kral: 40
Kraliçe: 40
Büyük Koruyucu: 2
Seviye: 125
Her gün savaş yapıyorum bağış isteği var bağış atıyorum 1 saat falan yani
Belediye Binası Seviyesi: 10
Kral Seviyesi: 23
Kraliçe Seviyesi: 24(25'e yükseltiliyor)
Not Tekrar başlayacaktım bunu görmem de iyi oldu
Pm attım arkadaşlar.Ben klana gelmek isterim. Levelim 200 Kupam 5500-6000 arası
Kral seviyesi: 50
Kraliçe seviyesi: 50
Büyük koruyucu seviyesi: 30
Şampiyon: 20
Köy binası: th13
günde 4-5 kere ara ara giriyorum düzenli iklan oyunu ks ve lig savaşı yaparım aktif olarak.
Selamlar dostlar. Bildiğiniz üzere Süpercell'in efsane yapımlarından olan Clash of Clans hala aktif olarak oynanmakta ve sürekli güncelleme almakta. Ben de aynı anda 6 hesabımla birlikte oynuyorum oyunu. Kendimize ait 6 Level bir klanımız var. Klan oyunları Klan ligi vesaire etkinlikleri yapıyoruz eğer gelmek isterseniz konunun altına yorum olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?