I love Vi
Seçkin Üye
Uğraşılmaz kanka ya düzenli oynadığım oyun olsa uğraşırdım da buna bilmem gerek duymuyorumUğraşıp aslında kaldırtabilirsin kanıtlarınla yine de geçmiş olsun. Dolandırıcılıktan ban yiyeni ilk defa görüyorum
Kredi kartı ile parayı yatırıp elmasları harcayıp geri ödememi aldın. Bundan yemiş olabilirsin.Aga uzun süredir girmiyodum biliyorsunuz davayı bi yükleyip bakıyon 6-7 ay girmiyosun fln. Oyuna bi girdim dolandırıcılıktan ban yemişim. Gitti güzelim emekler. Kimseyi de dolandırmadım aga üzüldüm ama desteğe yazıp kurtarmaya fln da uğraşamam. Var mı böyle saçma ban yiyenler benim gibi
Onu clash royalede yaptım kanka clash royaleden ban yemedim amaKredi kartı ile parayı yatırıp elmasları harcayıp geri ödememi aldın. Bundan yemiş olabilirsin.
Şansa o yha ben yedim mesalaOnu clash royalede yaptım kanka clash royaleden ban yemedim ama
Kanka bunun neresi şans ben anlamadım clash royalede yapıp clansta banlandımŞansa o yha ben yedim mesala
Kanka seninki saçmalık ben clash royalede ban yememene şans dedimKanka bunun neresi şans ben anlamadım clash royalede yapıp clansta banlandım
Hee evet o şans olabilir de olayın geneli saçmalıkKanka seninki saçmalık ben clash royalede ban yememene şans dedim
Büyük şanssızlıkKanka bunun neresi şans ben anlamadım clash royalede yapıp clansta banlandım
kanka dedim ya uğraşılkca dert değilBüyük şanssızlıkGarip bir ban yeme stili olmuş. Desteğe mail at bence yine de
Ben hacklo versyonda giriom arada fulluyorum herseyi hevesimi alıp siliyorum eskidi artık sarmıyor normalikanka dedim ya uğraşılkca dert değil
Eskiden yoktu yenilerde başladı. Coc satıldı Çinli bir işletmeye yanlış hatırlamıyorsam. Onlar atmaya başladı.Coc dan da ban yiyeni ilk defa görüyorum aga yapmışsındır birşeyler illaki
Şuan dediğini yeni duydum araştırdım da harbiden satmışlar coc'u tencent satın almış tencent riot gamesi de satın almıştı adamlar çıldırmışEskiden yoktu yenilerde başladı. Coc satıldı Çinli bir işletmeye yanlış hatırlamıyorsam. Onlar atmaya başladı.
Aa riotu aldıklarınıda ben senden duyuyorum hiç bilmiyordum. Adamlarda para var demekki alıyorlar.Şuan dediğini yeni duydum araştırdım da harbiden satmışlar coc'u tencent satın almış tencent riot gamesi de satın almıştı adamlar çıldırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?