Clash Royale Hile Mod Apk 2017

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
clash royale hile clash royale hack clash royale hile yapma clash royale hileli apk clash royale çalışan hile clash royale güncel hile clash royale güncel hacklar clash royale güncel hile clash royale güzel hileler clash royale hileli server

-Clash Royale Hileli Mod Tıkla İndir-

:yazı:

Merhaba memoryhackers.org ailesi, bugün sizlere clash royale'nin yani nesillerdir sıra gelen ve herkesin tutkun olduğu oyunun hilesini anlatacağım. Bu hile sayesinde elmas para vs. bir çok özellik ile oyunu rahatça oynayabileceksiniz. Anlatıma geçmeden önce lütfen konuyu incelemenizi rica ediyorum, şimdi anlatıma geçelim.

:resim:

asaf8y7p.jpg

:kullan:

1) Öncelikle apk'mızı indiriyoruz ve kuruyoruz
 2) Daha sonra oyuna giriyoruz ve keyfimize bakıyoruz / Normal savaş yapamazsınız Anca egitimciler 
kullanımı üst tarafta gördüğünüz gibidir, kullanımı gayet kolay ve açıktır. Kullanamayan veya hileyi inject edemeyen arkadaşlar konuyu lütfen tekrar incelesin. Gelelim hilemizin özelliklerine;

:özellik:

1) Elmas Hilesi
2) Altın Hilesi
3) Kart Hilesi
4) Sandık Hilesi

:calis:

o0r5pQ.png

Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.

:indir:

İndirme Linki : 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Virus Total Linki (URL) : 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

:not:

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
teşekkürler böyle birşey arıyordum

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Teşekkürler Bende ClashRoyale İçin hack arıyordum. :)

Ben yazarım sen oynarsın ..!
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İndirdim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...