Tabiki dostum ancak konuda da bahsettiğim gibi ;Eline emeğine sağlıkta online oynayabilir miyiz bu apk ile?
gerçekten, biraz dikkatli olmalısınTabiki dostum ancak konuda da bahsettiğim gibi ;
Hilede ban yeme olasılığınız yüksektir çünkü online bir oyun ve bunun sorumluluğunu almamaktayım.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Ve hiç bir Memory Hackers Yetkilisi'de almaz.
Yani ben olsam bende almam geri dönüşün için teşekkürler. <3Tabiki dostum ancak konuda da bahsettiğim gibi ;
Hilede ban yeme olasılığınız yüksektir çünkü online bir oyun ve bunun sorumluluğunu almamaktayım.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Ve hiç bir Memory Hackers Yetkilisi'de almaz.
Yani ben olsam bende almam geri dönüşün için teşekkürler. <3
Peki sana bir oyun önersem onunda apksını yaparmısın? Oyunun adı European War 6 1914 ya şimdi oyunun apkları var ama şimdi oyun strateji oyunu generaller falan var campaign modu var sezon şeklinde ayrılıyor.Bunun eski oyunlarında biri bu campaigni kırmış ve bütün bölümler açık bir şekilde gelmişti oyun.
Sen bunu bu oyuna yapabilirmisin?
versiyonda zaten test edildi x32?Ya Nox indirdim Bluestacks indirdim. Hiçbirinde oyun açılmadı Nox'ta direk kapandı.Bluestacks'te X86 versiyonlarda oyun çalışmaz dedi telefonumda deneyeceğim şimdi.
Zaten bugün paylaşıldı saçma yorum yapma.Hala çalışıyor mu?
Meslek sırrıknk ellerine sağlık baya uzun zamandır arıyodum böyle bir hile ama bulamamıştım
bu arada knk clash royale para vb şeyler sunucuya bağlı değil mi nasıl hile yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?