bencedehileyi bekleyin ozamanakadar olursa hileli bir takım oluştururuz
1 saat kaldı kankam olusturmamız lazım ayrıca hıle sart degıl ben normaldede ıyı oynadıgım ıcın gırmek ıstıyorum elı ayagı tutan bırılerı olsun yeterhileyi bekleyin ozamanakadar olursa hileli bir takım oluştururuz
önerebileceğim bi kaç arkadaşım var hilesiz oynuyolar1 saat kaldı kankam olusturmamız lazım ayrıca hıle sart degıl ben normaldede ıyı oynadıgım ıcın gırmek ıstıyorum elı ayagı tutan bırılerı olsun yeter
altın hesabım vardı sattım onu şuan gümüşüm gelebilirmiyimclash ıcın takım kuruyorum yada 1 kısı eksık olan varsa o takımada gırebılırım altın plat elo sıcrıpt kullanmadan oynıcaz zaten suan hıle kullanılmıyor hazır olunca baslıcaz ekleyın nıckım Miami Simitçisi
şuana kadar hiç ban yemedim ben hileyim falan yazıp replerlerse ban yersin kardeşim ama max 2 hafta diye biliyorum ^^bu scriptten kaç günde ban atıyo
knk 1 2 güne düzelir ya dimiyazıyor orda scrıptsız dıye ayrıca scrıpt suan kullanımda degıl yanı ....
1 hafta ile - 1 ay arasıbu scriptten kaç günde ban atıyo
clash ıcın takım kuruyorum yada 1 kısı eksık olan varsa o takımada gırebılırım altın plat elo sıcrıpt kullanmadan oynıcaz zaten suan hıle kullanılmıyor hazır olunca baslıcaz ekleyın nıckım Miami Simitçisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?