Aldığım hatanın nedeni şöyle başladı...
Wolfteamda dword hackı ılk kullanmamda hıcbır sıkıntı yoktu gayet normal bir şekilde hileyi kullanıyordum Kurt avı C atarken birden oyundan attı asmon ile kombolar yaparken
Geri tekrar girdim oyuna hesabım ban yedi saten yazıyordu bu riski göze alaraktan girmiştim sonra aksam gene girim baska hesabıma dedim ama hep saçma sapan hatalar verdi hepsi düzeldi bu düzelmedi hileyi açınca ve oyuna girince iki durum oluşuyor:
Ya Loader dolmuyor kalıyor ki kalınca bu hata geliyor...
Yada Loader doluyor oyun açılmıyor...
Hata bir kere gelince hileyi kökten silsemde gene hata aynı devam ediyor oyunu silip baştan kurana kadar...
Şimdi tekrar denedim girmeyi hilesiz bir şekilde oyunun arayüzü bile gelmedi...
Bunlar bir yana canım sıkıldı ve hilesiz tekrar aynı şekilde zulu oynuyayim bare dedim zuladada oyuna girdiğim andan herhangi map de 10 saniye içerisinde atıyor.!
Diğer olaylardan kaynaklanıyor gibisinden tüm hata sorunlarının hepsini tek tek denedim fakat olmuyor neden11ndu da ts ye çagırıp yaptırın diyor ama çözümü bilen vardır diye buraya yazmak istedim konu yeri yanlışsa kusuruma bakmayın taşıyın
+Hadi Allah'a Emanet
(G*te mukayet)
Wolfteamda dword hackı ılk kullanmamda hıcbır sıkıntı yoktu gayet normal bir şekilde hileyi kullanıyordum Kurt avı C atarken birden oyundan attı asmon ile kombolar yaparken
Ya Loader dolmuyor kalıyor ki kalınca bu hata geliyor...
Yada Loader doluyor oyun açılmıyor...
Hata bir kere gelince hileyi kökten silsemde gene hata aynı devam ediyor oyunu silip baştan kurana kadar...
Şimdi tekrar denedim girmeyi hilesiz bir şekilde oyunun arayüzü bile gelmedi...
Bunlar bir yana canım sıkıldı ve hilesiz tekrar aynı şekilde zulu oynuyayim bare dedim zuladada oyuna girdiğim andan herhangi map de 10 saniye içerisinde atıyor.!
Diğer olaylardan kaynaklanıyor gibisinden tüm hata sorunlarının hepsini tek tek denedim fakat olmuyor neden11ndu da ts ye çagırıp yaptırın diyor ama çözümü bilen vardır diye buraya yazmak istedim konu yeri yanlışsa kusuruma bakmayın taşıyın
+Hadi Allah'a Emanet
(G*te mukayet)
Son düzenleme: