Club Manager 2019 (görüşlerinize ihtiyacımız var)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Herkese merhaba,

Şu anda Hollanda’daki bir oyun stüdyosunda yarı zamanlı olarak çalışıyorum ve yeni piyasaya çıkardıkları bir futbol menajerlik oyununun Türkçe topluluk yöneticisiyim. Sanırım şu anda forumda doğru bölümde yazıyorum (eğer bölüm yanlışsa, moderatörler lütfen mesajımı ait olduğu bölüme alın). Bahsettiğim oyun Club Manager 2019; oyunun asıl sürümden önceki ilk sürümü yeni piyasaya çıktı ve şu anda yalnızca tarayıcı oyunu olarak oynanabiliyor.

Benim görevim, oyun bütün dünyada ve Steam, iOs ve Android’de piyasaya çıkmadan önce yeteri kadar geri bildirim toplamak. Oyunu şu adresten oynayabilirsiniz:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Oyun F2P (Oynaması Ücretsiz) / Öde Kazan türünde bir oyun, bu yüzden oyun içi kullanılan para birimleri denenmeden oyunu test etmek kolay değil. Bu projenin topluluk yöneticilerinden biri olduğumdan, ücretsiz olarak vereceğimiz oyun içi para birimlerini (1,000 coin ve 25,000 para) kullanarak oyunu denemek isteyen oyuncuları ekleyebiliyorum. Bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız, lütfen oyunda seçmiş olduğunuz kullanıcı ismini (menajer ismi) ya bu konu başlığında ya da özel mesaj olarak bana bildirin.

Ayrıca oyun hakkında geri bildirimde bulunursanız harika olur. Şöyle bir şablon kullanabilirsiniz:

Artılar

Güzel grafikler
Kart paketleri

Eksiler

Öde kazan türünde olması
Uzun yükleme süreleri…

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim!

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Edited by Moderator.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Artıları : WEB Oyunu Olmasına Göre Gayet Güzel, Detaylar Var.

Eksileri : Sessiz Harfler Yok, Kulüp Simgeleri Saçma Sapan, Öğretici Detaylı Değil, Grafikler Biraz Daha Gerçekçi Olabilir.

Oyun İsmim Maverick Bu Arada Kulüp Merkezi > Taktik Planı > 5. Bölümde Ceza Değil Caza Durumu Yazıyor. Oynadıkça Editleyeceğim Burayı.

Üye
8 HİZMET YILI
Web tasarımı güzel fakat ilk başta tam ekran beklerdim. Kulüp simgeleri evet çok kötü ve tasarım olarak "OSM" ile benzer. F2P olması normal bir şey fakat çok pahalı ve reklam için free coin tercih edilebilir. Açıkcası tasarım filan "OSM" benzeri olduğu için oynayan kişi sayısı çok az olabilir fakat yenilik getirebilirseniz ve iyi bir reklam ile oyuncu sayısını arttırabilirsiniz.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
JaCKaLL_TR yollarmıısn

Selam. Oyun içinde kullanabileceğin parayı hesabına ekleyeceğim. Oyunu denedikten sonra lütfen görüşlerini bana buradan yada özel mesaj yoluyla bildirebilir misin?
Post automatically merged:

Artıları : WEB Oyunu Olmasına Göre Gayet Güzel, Detaylar Var.

Eksileri : Sessiz Harfler Yok, Kulüp Simgeleri Saçma Sapan, Öğretici Detaylı Değil, Grafikler Biraz Daha Gerçekçi Olabilir.

Oyun İsmim Maverick Bu Arada Kulüp Merkezi > Taktik Planı > 5. Bölümde Ceza Değil Caza Durumu Yazıyor. Oynadıkça Editleyeceğim Burayı.

Selamlar, oyun içinde kullanabileceğin parayı hesabına yüklüyorum.Bildirdiğin hataları düzeltilmesi için ekibimize ilettim.Ayrıca değerli görüşlerin için teşekkür ederim oyunu oynayıp görüşlerini bildirmeye devam edersen sevinirim.

Web tasarımı güzel fakat ilk başta tam ekran beklerdim. Kulüp simgeleri evet çok kötü ve tasarım olarak "OSM" ile benzer. F2P olması normal bir şey fakat çok pahalı ve için free coin tercih edilebilir. Açıkcası tasarım filan "OSM" benzeri olduğu için oynayan kişi sayısı çok az olabilir fakat yenilik getirebilirseniz ve iyi bir ile oyuncu sayısını arttırabilirsiniz.

Teşekkür ederim görüşlerini ekibimize ilettim. Oyun çıkmadan önce düzenlemeler yapacağız.

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Selam. Oyun içinde kullanabileceğin parayı hesabına ekleyeceğim. Oyunu denedikten sonra lütfen görüşlerini bana buradan yada özel mesaj yoluyla bildirebilir misin?

Selamlar, oyun içinde kullanabileceğin parayı hesabına yüklüyorum.Bildirdiğin hataları düzeltilmesi için ekibimize ilettim.Ayrıca değerli görüşlerin için teşekkür ederim oyunu oynayıp görüşlerini bildirmeye devam edersen sevinirim.

Teşekkür ederim görüşlerini ekibimize ilettim. Oyun çıkmadan önce düzenlemeler yapacağız.

Oyuna client eklenmeli bence, düşük çözünürlükte ve grafikler kötü Top Eleven gibi olursa tutar bu oyun.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Oyuna client eklenmeli bence, düşük çözünürlükte ve grafikler kötü Top Eleven gibi olursa tutar bu oyun.

Selam,oyun Steam,Android ve iOS'a çıkış yaptığında client ekleyeceğiz.Şu anda eksikleri ve yorumları öğrenebilmek için web sürümünü kullanıma açtık. Bir nevi demo gibi düşünebilirsin.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Evet oyunu oynamış olan insanlar geri bildirimde bulunabilirler.Ayrıca lütfen bana isminizi yollamayı unutmayın ki size oyun içi kullanabileceğiniz para yollayabileyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...