22 Eyl 2020 #1 CannFlue C Onaylı Üye Katılım 27 May 2020 Mesajlar 50 Tepki puanı 1 6 HİZMET YILI Öncelikle Merhaba cmd yi açıyorum ve bi kod yazdığımda erişim engellendi diyor yönetici olarak açtım bu seferde bunun kopyası çalışıyor diyor windows defender kapattım yine olmadı yardım ederseniz çok çok mutlu olurum iyi günler
Öncelikle Merhaba cmd yi açıyorum ve bi kod yazdığımda erişim engellendi diyor yönetici olarak açtım bu seferde bunun kopyası çalışıyor diyor windows defender kapattım yine olmadı yardım ederseniz çok çok mutlu olurum iyi günler
Çözüm lars12 22 Eyl 2020 aşadığınız sorunla ilgili olarak bu dosyalar sistem32 dosyaları ise normal erişemeniz eger diğer dosyalar ise şu adımı uygulayın bu dosyalarını yönetici sahipliğini alın deneyin
aşadığınız sorunla ilgili olarak bu dosyalar sistem32 dosyaları ise normal erişemeniz eger diğer dosyalar ise şu adımı uygulayın bu dosyalarını yönetici sahipliğini alın deneyin
22 Eyl 2020 #2 lars12 Onaylı Üye Katılım 17 Şub 2018 Mesajlar 120 Çözümler 4 Tepki puanı 5 Ödüller 8 Yaş 27 8 HİZMET YILI aşadığınız sorunla ilgili olarak bu dosyalar sistem32 dosyaları ise normal erişemeniz eger diğer dosyalar ise şu adımı uygulayın bu dosyalarını yönetici sahipliğini alın deneyin Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
aşadığınız sorunla ilgili olarak bu dosyalar sistem32 dosyaları ise normal erişemeniz eger diğer dosyalar ise şu adımı uygulayın bu dosyalarını yönetici sahipliğini alın deneyin