Süper Üye
Bizim mahallede çocuk yoktu ya da ben hiç denk gelmedim sadece yakın arkadaşlarımla teravihe falan gidiyorduk ordan sonra takılıyorduk. İnternet kafeye gidiyorduk ya da kocaman şehir merkezinde yakalamaca oynuyordukBizim zamanımızda Mahallede Çok fazla Oyun Oynanırdı Ramazan zamanlarında Teravih Namazına Giderdik Sonrasında Sahura Kadar dışarda Bekler oyun oynardık Çok güzel günlerdi Ama artık Sahura Kadar anca bilgisayar başında durabiliyoruz
O internet kafe zamanlarını çok seviyordum zaten, bayram harçlıklarını falan hep nakite yatırırdım. Klan savaşları falan aşırı güzeldimahalle maçları güzeldi knk eskiden wolftü oynardık nete gidip
ayn ya jp alıp kutu açıyoduk elwerici sl çıkınca deliriyodukO internet kafe zamanlarını çok seviyordum zaten, bayram harçlıklarını falan hep nakite yatırırdım. Klan savaşları falan aşırı güzeldi
ayn kral benimde yaşadığım yerde mahalle kültürü vardı yaa o zmanları keşke geri getirebilsek.Ben sokaktan eve girmezdim birazda yaşanılan yerle alakalı bence . Köyde yaşamıyorum ama mahalle kültürü hala vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?