Hocam konudaki Play with your side accounts kısmındaki side yerine second tarzı bir şey yazılabilir ordaki side taraf bölge anlamına geliyor diye biliyorum. Ya da don't play with your main account yazmak daha mantıklı olur söylemek istedim
Gayet iyi ama işte emulator için yok oyunda deli gibi hile var ancak %95 paralı free olanlar aynı gün içinde yasak atıyor satın almaya kalksan bu sefer ekonomi o kadar boktan ki rus rublesi bile aşırı değerli umarım mh ekibi bir çalışma yapabilir
Gayet iyi ama işte emulator için yok oyunda deli gibi hile var ancak %95 paralı free olanlar aynı gün içinde yasak atıyor satın almaya kalksan bu sefer ekonomi o kadar boktan ki rus rublesi bile aşırı değerli umarım mh ekibi bir çalışma yapabilir
Paralı mobil hilelere key koyuyorlar PC de fikrim yok
Mobil paralı/keyli hilelerde Androidmanifest dosyasında şifreli alanı bulup silmek yeterli ve bazı bağlantılarıda kaldırmak gerekebilir
PC kullanmıyorum bu yüzden deneyemem ama araştırıp denemeden paylaşıcam pubg De de böyle istekler olmuştu biz deneriz sen paylaş demişlerdi ama anlık ban atmasından çekiniyorum
Magic Shoot
- Spread
- Wall Hack
- Reload
- Recoil
- Aim Fire
- Speed Hack
- Esp
- Scope
- Crosshair
- No Shake
- Dark Mod