14 May 2018 #1 thestor1 T Uzman Üye Katılım 11 Şub 2018 Mesajlar 205 Tepki puanı 20 8 HİZMET YILI Merhaba. COD serisinden biri veya COD tarzı oyun önerebilirmisiniz. Boyutu 25 GB'ı geçmiyecek şekilde. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Merhaba. COD serisinden biri veya COD tarzı oyun önerebilirmisiniz. Boyutu 25 GB'ı geçmiyecek şekilde. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
14 May 2018 Yasaklandı #2 WoLLeG W Ultra Üye Katılım 28 Ağu 2015 Mesajlar 1,054 Çözümler 1 Tepki puanı 245 10 HİZMET YILI Medal Of Honor veya Battlefield serilerine bakarsın
14 May 2018 #3 Leony L Onaylı Üye Katılım 30 Haz 2016 Mesajlar 56 Tepki puanı 2 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Steamli olucaksa black squad önerimdir xd
14 May 2018 Yasaklandı #4 GodlyHanaS G Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik Banlı Üye Katılım 19 Eyl 2016 Mesajlar 3,035 Çözümler 4 Tepki puanı 2,166 9 HİZMET YILI CoD MW3 Hala oynuyorum. Dosya boyutu 19 GB ve en kötü sistemlerde bile kasmadan oynayabiliyorsun(ölü bir bilgisayar kullanıyorum) umudos26' Alıntı: Medal Of Honor veya Battlefield serilerine bakarsın Genişletmek için tıklayın ... Medal of honor yazacaktım bende
CoD MW3 Hala oynuyorum. Dosya boyutu 19 GB ve en kötü sistemlerde bile kasmadan oynayabiliyorsun(ölü bir bilgisayar kullanıyorum) umudos26' Alıntı: Medal Of Honor veya Battlefield serilerine bakarsın Genişletmek için tıklayın ... Medal of honor yazacaktım bende
14 May 2018 #5 Shitric Cehalet Mutluluktur Süper Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 1,345 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 10 10 HİZMET YILI umudos26' Alıntı: Medal Of Honor veya Battlefield serilerine bakarsın Genişletmek için tıklayın ... Battlefield 1 oyunun resmen hayran kaldığım bir serisidir... Grafikler, oynanış ve en önemlisi hikaye bakımından oldukça gelişmiş bir oyun. Mutlaka oynamanı tavsiye ederim.
umudos26' Alıntı: Medal Of Honor veya Battlefield serilerine bakarsın Genişletmek için tıklayın ... Battlefield 1 oyunun resmen hayran kaldığım bir serisidir... Grafikler, oynanış ve en önemlisi hikaye bakımından oldukça gelişmiş bir oyun. Mutlaka oynamanı tavsiye ederim.
14 May 2018 Yasaklandı #6 WoLLeG W Ultra Üye Katılım 28 Ağu 2015 Mesajlar 1,054 Çözümler 1 Tepki puanı 245 10 HİZMET YILI BugraOB' Alıntı: CoD MW3 Hala oynuyorum. Dosya boyutu 19 GB ve en kötü sistemlerde bile kasmadan oynayabiliyorsun(ölü bir bilgisayar kullanıyorum) Medal of honor yazacaktım bende Genişletmek için tıklayın ... Fena oyun ama ya headsqot' Alıntı: Battlefield 1 oyunun resmen hayran kaldığım bir serisidir... Grafikler, oynanış ve en önemlisi hikaye bakımından oldukça gelişmiş bir oyun. Mutlaka oynamanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıklayın ... Haklı kesinlikle oynamalısın
BugraOB' Alıntı: CoD MW3 Hala oynuyorum. Dosya boyutu 19 GB ve en kötü sistemlerde bile kasmadan oynayabiliyorsun(ölü bir bilgisayar kullanıyorum) Medal of honor yazacaktım bende Genişletmek için tıklayın ... Fena oyun ama ya headsqot' Alıntı: Battlefield 1 oyunun resmen hayran kaldığım bir serisidir... Grafikler, oynanış ve en önemlisi hikaye bakımından oldukça gelişmiş bir oyun. Mutlaka oynamanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıklayın ... Haklı kesinlikle oynamalısın
14 May 2018 #7 crazycro1132 Uzman Üye Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 292 Tepki puanı 23 Ödüller 8 Yaş 30 9 HİZMET YILI crysis
14 May 2018 Yasaklandı #8 GodlyHanaS G Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik Banlı Üye Katılım 19 Eyl 2016 Mesajlar 3,035 Çözümler 4 Tepki puanı 2,166 9 HİZMET YILI umudos26' Alıntı: Fena oyun ama ya Genişletmek için tıklayın ... Katılıyorum
14 May 2018 Yasaklandı #9 WoLLeG W Ultra Üye Katılım 28 Ağu 2015 Mesajlar 1,054 Çözümler 1 Tepki puanı 245 10 HİZMET YILI BugraOB' Alıntı: Katılıyorum Genişletmek için tıklayın ... Multiplayer özelliği var hem bu oyunların online da katmıyorum kesinlikle battlefield yada medal of honor
BugraOB' Alıntı: Katılıyorum Genişletmek için tıklayın ... Multiplayer özelliği var hem bu oyunların online da katmıyorum kesinlikle battlefield yada medal of honor
19 Tem 2018 #10 J4NIEL Onaylı Üye Katılım 17 Mar 2018 Mesajlar 97 Tepki puanı 5 Ödüller 7 Yaş 27 8 HİZMET YILI Far cry Strangehold(simgesi güvercin) World war 2 Rainbow six vegas kesinlikle bu son oyunu tavsiye ediyorum.
Far cry Strangehold(simgesi güvercin) World war 2 Rainbow six vegas kesinlikle bu son oyunu tavsiye ediyorum.
9 Ağu 2018 #11 f0rtis F :) Seçkin Üye Katılım 16 Tem 2018 Mesajlar 370 Tepki puanı 67 Ödüller 5 7 HİZMET YILI headsqot' Alıntı: Battlefield 1 oyunun resmen hayran kaldığım bir serisidir... Grafikler, oynanış ve en önemlisi hikaye bakımından oldukça gelişmiş bir oyun. Mutlaka oynamanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıklayın ... BattleField 1 sistem gereksinimlerini yazabilir misiniz ? Bu aralar arkim yok canım çok sıkılıyor onayacak oyn arıyorum
headsqot' Alıntı: Battlefield 1 oyunun resmen hayran kaldığım bir serisidir... Grafikler, oynanış ve en önemlisi hikaye bakımından oldukça gelişmiş bir oyun. Mutlaka oynamanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıklayın ... BattleField 1 sistem gereksinimlerini yazabilir misiniz ? Bu aralar arkim yok canım çok sıkılıyor onayacak oyn arıyorum