4 Tem 2020 #1 Liletly L Üye Katılım 11 Şub 2019 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 27 7 HİZMET YILI asıl çarım perma ban yedi. başka hesaplarla girince shadow ban alıyorum. bu shadow ban kalkıcak mı yoksa ömür boyu böyle devam mı edicek. hiç benim durumumda olup shadow ban kalkıp oynayabilen var mı . ve herhangi bir çözümü olan var mı
asıl çarım perma ban yedi. başka hesaplarla girince shadow ban alıyorum. bu shadow ban kalkıcak mı yoksa ömür boyu böyle devam mı edicek. hiç benim durumumda olup shadow ban kalkıp oynayabilen var mı . ve herhangi bir çözümü olan var mı
4 Tem 2020 #2 tanerender T Üye Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 48 Çözümler 2 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI Banın Kalkıp Kalmiyacağı hakkında bir fikrim yok ama birdaha böyle şeyler olduğunda Başka Hesaplarına Girme Oyla 0 Olumsuz oyla
Banın Kalkıp Kalmiyacağı hakkında bir fikrim yok ama birdaha böyle şeyler olduğunda Başka Hesaplarına Girme
10 Tem 2020 Yasaklandı #3 lOKl L Banlı Üye Katılım 17 Nis 2017 Mesajlar 293 Çözümler 2 Tepki puanı 5 Yaş 33 9 HİZMET YILI Sürekli ban yiyorsan modem önbelleğini temizle kanka,önceden hile kullandıysan ondan dolayı sürekli ban yiyor olabilirsin. Oyla 0 Olumsuz oyla
Sürekli ban yiyorsan modem önbelleğini temizle kanka,önceden hile kullandıysan ondan dolayı sürekli ban yiyor olabilirsin.