Coder Başwurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Adınız: Mert[/FONT][/FONT]
[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Soyad : Yılmaz
[/FONT]

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Yaşınız:17[/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Daha Önce Görev Yaptınızmı (Evet / Hayır) :Evet[/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit: 7-8 saat[/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz: Diyer Sitelerden Farkımız Olması İçin [/FONT][/FONT]
[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]İstedigim Rütbe : Coder[/FONT]

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
çalışmalarını yolla

Üye
10 HİZMET YILI
Tamam  Resim Olarak Demi ?
Çalışmalarım Hiç Bir Sitede Yoktur... 
1- Haykırma Hack [Şuanda Fix Yimemiştir..]

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Tabi ki de proje olarak resmi ne yapalım ve Türkçe yi düzgün kullanırsan sevinirim başwurum ne demek diyer değil diğer olması gerekiyor

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
çalışmalarını paylaş bu sitede vb.netle coder olunmaz c++ heykler görmek isteriz

Üye
10 HİZMET YILI
Deneme Coder lik Verilir Mi ? C++ Kodlucam ?

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
hyr

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Cvp: Coder Başwurum

Bu arkadaş benim banladıgım arkadaş Coder olarak falanda alınmayacak o Attıgı Fotoğraftaki .exenin içinde hile ile ilgili hiçbir kod yok full tasarım - fake..
Ban yemeye gelmiş heralde tekrardan?

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: Coder Başwurum

HaykırWT' Alıntı:
Dev C++ Kullanıyorum ...

Dostum gerçekten böyle şeylere hevesin varsa doğru ol ve hedef seç yolunu çiz.Herşeyin bir eşref saati vardır.

Bana sorarsan bu işe başlıcaksan ve kendinde bu potansiyel olduğunu görüyorsan ilk iradenle ikincisi sabrınla başlıcaksın.

DEV C++ dediğin Compiler büyük ihtimal değmez yani yalana felan umarım amacın heves değildir.

Sadece bir öneri yaptım.Umarım istediğin şeyleri çaba vererek elde ettikten sonra böyle bir talepte bulunursun.

Hayırlı forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...