27 Ara 2016 #1 zCoder Z Üye Katılım 27 Ara 2016 Mesajlar 11 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Bunu Okuyorsan Geldigin İcin Saol Hile Kodlamak İstyrm Ama Obj yi Sürekli Kendinin Almasını istiyorum... Bu Şekilde Nasıl Kodlayabilrm??? Her odaya girdigimizde Obj yi aktif etmek icin butona basmak istemyrm Bu Arada Programlama Dili : VB [visual basic] Yardımcı Olan Arkadaşlara Rep Vercm Lütfen Yardım Edin Benm İcin Onemli
Bunu Okuyorsan Geldigin İcin Saol Hile Kodlamak İstyrm Ama Obj yi Sürekli Kendinin Almasını istiyorum... Bu Şekilde Nasıl Kodlayabilrm??? Her odaya girdigimizde Obj yi aktif etmek icin butona basmak istemyrm Bu Arada Programlama Dili : VB [visual basic] Yardımcı Olan Arkadaşlara Rep Vercm Lütfen Yardım Edin Benm İcin Onemli
27 Ara 2016 Moderatör #2 LeftSpace aka panic.rs Kurucu Katılım 18 Haz 2015 Mesajlar 3,379 Çözümler 50 Tepki puanı 13,156 Ödüller 22 Sosyal 10 HİZMET YILI timerin içine obj çekme kodunu gir ve try catch ile hatayı yakalat framework hatasının gelmesini engelle bu kadar basit. Oyla 0 Olumsuz oyla
timerin içine obj çekme kodunu gir ve try catch ile hatayı yakalat framework hatasının gelmesini engelle bu kadar basit.
27 Ara 2016 Konuyu başlatan #3 zCoder Z Üye Katılım 27 Ara 2016 Mesajlar 11 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI LeftSpace' Alıntı: timerin içine obj çekme kodunu gir ve try catch ile hatayı yakalat framework hatasının gelmesini engelle bu kadar basit. Genişletmek için tıklayın ... Timere obj cekme kodunu girdm ama dier dediklerini anlamadm biraz daha acıklarmısın? Yardımın icin saol Yardmmm! :/ Lütfen bekliyormmmm Oyla 0 Olumsuz oyla
LeftSpace' Alıntı: timerin içine obj çekme kodunu gir ve try catch ile hatayı yakalat framework hatasının gelmesini engelle bu kadar basit. Genişletmek için tıklayın ... Timere obj cekme kodunu girdm ama dier dediklerini anlamadm biraz daha acıklarmısın? Yardımın icin saol Yardmmm! :/ Lütfen bekliyormmmm