Onaylı Üye
struct Players
{
float x,y,z;
float yaw,pitch;
};
*( float* ) 0x123 += angle.pitch;
*( float* ) 0x127 += angle.yaw;
Renkde zaten o kordinatlardan birini alıyordur illa kiAynen hocam biliyorum fakat bu program xyz koordinatını bulup ona göre işlem yapmıyor. Sadece renge göre çalışıyor. rengi tespit ettiği zaman aim kitleniyor. Sorun burada. Yanıtın için teşekkür ederim
Sizinle source'u paylaşsam göz atabilir miyiz birlikte?Renkde zaten o kordinatlardan birini alıyordur illa ki
Internal hilelerde inject problemi var hocam. BE ac oyunu gizliyor ve injectorde exe görünmüyor. Bir de kafa boyama işini nasıl yapabileceğim konusunda biraz bilgi verebilir misiniz? İlgimi çekti.external degilde internal yapabilirsin directxle adamin kafasini boyayip diger turlu kafa hizasini yanlis hesaplar
be gibi sistem varsa isin rengi deisir akli selim insan ugrasmaz zaten onla amele isi stride bulmasi kodlamasi haziri vardir bilememInternal hilelerde inject problemi var hocam. BE ac oyunu gizliyor ve injectorde exe görünmüyor. Bir de kafa boyama işini nasıl yapabileceğim konusunda biraz bilgi verebilir misiniz? İlgimi çekti.
Aynen öyle. O yüzden external çok daha kolay oluyor. Internal kadar işlevsel olmasa da.be gibi sistem varsa isin rengi deisir akli selim insan ugrasmaz zaten onla amele isi stride bulmasi kodlamasi haziri vardir bilemem
Yanıtınız için teşekkürler efendim. Oyun içinde customizable kıyafetler olduğundan, oyuncu gövdeleri aynı renk olmadığından ve bu renkler pastel olmadığından, renk filtrelemesi çok mümkün görünmüyor. Bir external hilede ölçekleme yapmak mümkün mü?@xxsynape0707 arkadaşımızın dediği gibi ya ölçekleme yapıcaksın ya da daha iyi bir renk filtrelemesi yapıcaksın. Ölçekleme yapabilmen için playerin xyz si ile kendi xyz arasındaki farkı alıp ona göre daha aşağıya veya yukarıya kitlenmesini sağlayabilirsin.
Bildiğim kadarıyla evet ölçeklendirme external hilede yapabiliyorsun yanlış bir şey söylemiyim ama external ve internal olmak üzere 2 türlü hook atılıyosra mantık olarak ölçeklendirmede yapılabilirYanıtınız için teşekkürler efendim. Oyun içinde customizable kıyafetler olduğundan, oyuncu gövdeleri aynı renk olmadığından ve bu renkler pastel olmadığından, renk filtrelemesi çok mümkün görünmüyor. Bir external hilede ölçekleme yapmak mümkün mü?
Bu arada oyun APB:R
Çok teşekkür ederim. Emeğinize ilginize sağlık.Bildiğim kadarıyla evet ölçeklendirme external hilede yapabiliyorsun yanlış bir şey söylemiyim ama external ve internal olmak üzere 2 türlü hook atılıyosra mantık olarak ölçeklendirmede yapılabilir
edit: eğer müsaitseniz dc üzerinden biraz bu konu hakkında sohbet edebilir miyiz?Çok teşekkür ederim. Emeğinize ilginize sağlık.
Eğer çok fazla yapmak istiyorsan illaki yaparsın birazcık mantığı araştır C++ seviyenize bağlı bir durum bu tam olarakÇok teşekkür ederim. Emeğinize ilginize sağlık.
edit: eğer müsaitseniz dc üzerinden biraz bu konu hakkında sohbet edebilir miyiz?
Kesinlikle. Bir süredir araştırıyorum ve araştırmaya devam edeceğim. Ayrıca bu konu hakkındaki yeni konunuzu gördüm. Yavaş yavaş oturuyor kafamda bir şeyler. Elimdeki source c# diliyle yazılmış. Kafamda birkaç soru daha var. Discord adresiniz var mı?Eğer çok fazla yapmak istiyorsan illaki yaparsın birazcık mantığı araştır C++ seviyenize bağlı bir durum bu tam olarak
FuryFearless#9090Kesinlikle. Bir süredir araştırıyorum ve araştırmaya devam edeceğim. Ayrıca bu konu hakkındaki yeni konunuzu gördüm. Yavaş yavaş oturuyor kafamda bir şeyler. Elimdeki source c# diliyle yazılmış. Kafamda birkaç soru daha var. Discord adresiniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?