Sen varya kralsın iOS ta oyunların bedava olduğunu gösteren siteBiliyorsunuz @Salvadør burdaki konuda steamda hangi oyunların indirime girdiğini ve onun gibi bir çok özelliği içeren bi site tanıtmıştı bize.Benim de aklıma yıllardır kullandığım gerek steam gerek epic gerek humble bundle gerekte indie oyun platformlarında hangi oyunların ücretsiz hale geldiğini ve linkini bulabileceğiniz bi site geldi.İşin güzel tarafı çoğu platformu gösterip işin içine indie oyunları da katıyor.İndie oyunları sevenler için site gayet iyi.SiteyeBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapulaşabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 40309
Rica ederim ne demek.teşekkürler hocam faydalı
Onu bilmiyordum hocam rica ederim.Sen varya kralsın iOS ta oyunların bedava olduğunu gösteren site
Rica ederim.siteyi ilk defa gördüm, kullanırım eyvallah
Post automatically merged:
siteyi ilk defa gördüm, kullanırım eyvallah
Yani evet tabi ki büyük oyunların postu açılsın ama 3 liralık oyun için de post açmak biraz saçma oluyorHay yaşa kardeşim dün iletmiştim bu isteğimi gören olmuş demekki. Artık tek tek yazmak durumunda kalmaz arkadaşlar böyle daha ulaşılabilir oldu.
rica ederimçok büyük kolaylık teşekkür ederim
Rica ederim ne demek.eyvallah reis teşekkürler site için
Tamda böyle birşey arıuordum teşekürler
Teşekkürler hocam güzel bir siteymiş.
Rica ederim gençler.teşekkürler dostum işe yarar bi konu
Rica ederim daha bulursam denk gelirse yine atarım.Bu tarz yararlı siteleri not alıyorum hocam paylaşım için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?