dostum 2 gün önce geldi JASMY istersen bir bakben 16 dolar çektim 1 ay bekledim başka birşey gelmedi sildim
herhangi bir süresi bulunmamakta. KYC yaptıktan sonra belirtirsen adımları beraber uygulayabilirizHocam bu 16 dolar hemen geliyor mu yoksa bir süresi varmı
şuan indirdim ama öğren ve kazan kısmı hala boşdostum 2 gün önce geldi JASMY istersen bir bak
ben evdekilere de yaptım onlarda da boş gözüküyor uygulamayı silmeyelim aşırı yüklenme olabilir ayrıca verdiği JASMY'i ben hala bozdurmadım yükseleceğini düşünüyorumşuan indirdim ama öğren ve kazan kısmı hala boş
rica ederim bu arada coinbase ile memoryhackers'a donate yapabiliyorsunuz nakit olarak çekemezseniz foruma katkı sağlayabilirsinizteşşekür ederm hocam oldu bende
rica ederim teknik bi problem olursa özelden bana çekinmeden ulaşabilirsiniz16 dolar az değil deniyorum eyw
denedikten sonra paylaşabilir misin dostumBilgilendirici konu teşekkürler
önerir misinben 16 dolar çektim 1 ay bekledim başka birşey gelmedi sildim
bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın. dağıtılan coinler arz oluşturması sebebiyle sınırlı sayıda ve sınırlı sürede dağıtılmakta.verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz ama kimse bedava para vermez bilginiz olsun arkadaşlar.
kayıt oldun mu dostum?nasıl alıcaz biri yardım edebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?