Uzman Üye
Benim kuzenimde aynısını dedi o da anliyor böyle şeyler den ama nasıl guncelliyecegim fare calismiyor başka farede yokKesin birşey söylemez zor , ancak tecrübelerimden bir tanesi usbye gelen voltajların dengesizliğinden birden çok cihaz takıldığında bu problem nadirde olsa görülebiliyor.
Bir diğer ve en yaygın olan problem ise sürücü kaynaklı oluyor güncelleme yaparak deneyebilirsin.
Girişleri derken usb ucunumugirişleri temizleyip dener misin bir daha ?
Öyle yaptım zaten taktigimda benim fare rgb olduğu için taktigim gibi 1 saniye bile sürmeden ışık yanıp sönüyor fareminKanka usb yi çıkar iyice üfle içine doğru bi temizle dışını sonra tak
Olmuyor denedim hemen şimdikanka muhtemelen voltaj dengesizliğinden girişin arızalanmış olabilir ama genede bi kulak çubuğuyla bişeyle pc girişini temizle veya süpergeyi giriş doğru tut içidenki tozları çıkartrsın deneyebilirsdin öyle bi
Kanka ben hiç anlamiyorum sen bana anlatsan ben yapsam olmazmiGiriş yerini algılamıyor olabiliri youtubeden bakabilirsin
1) ön girişleri denedim çalışmadı genelde çalışırÖn girişleri deneyin.
Üfleyerek temizlemeye çalışın.
Sürücüyü güncelleyin.
iç kısımdan kablosu zarar görmüş olabilir.
yeni bir mouse alın.
Kanka olmadı ama bana yardım etmeye çalıştığın için çözüldü olarak isaretlesdim (•‿•)bak kardeşim usbyi soktugun yerin içini sakın bezle faln silme yoksa zarar görür sadece usb yi soktugunyere tüm gücünle üfle
Bencede ama bir ihtimalle usb driverları falan güncel değildirgenel bi voltaj ile alakalı bi sorun oldugunu düşünüyorum
Diger girisleeide denedim olmadi hata nerde onu bile bilmiyorumeyer çalışmıyosa bi usb çogaltıcı ile dene belki girişten kaynaklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?