24 Eki 2020 #1 BarisRYZ B Onaylı Üye Katılım 17 Tem 2020 Mesajlar 123 Tepki puanı 5 Ödüller 2 Yaş 25 5 HİZMET YILI merhabalar. valorantta color aimbot yapmak istiyorum tüm riskleriyle. Hangi Programlar ile yapabilirim?
merhabalar. valorantta color aimbot yapmak istiyorum tüm riskleriyle. Hangi Programlar ile yapabilirim?
24 Eki 2020 #2 Ðerŋière espérer When you grow up your heart dies Seçkin Üye Katılım 4 Şub 2017 Mesajlar 380 Çözümler 1 Tepki puanı 97 Ödüller 9 Yaş 26 9 HİZMET YILI visual studio c# ile kodluyabilirsin dostum color aimbotu
24 Eki 2020 #3 bumster81 Logo Ve Grafik Tasarım Süper Üye Katılım 10 Nis 2018 Mesajlar 715 Çözümler 3 Tepki puanı 150 Ödüller 9 Yaş 28 Sosyal 8 HİZMET YILI Zaten hali hazırda var kodlar falan, yukarıdaki arkadaşın dediği programla yapabilirsin kodları istersen atarım.
Zaten hali hazırda var kodlar falan, yukarıdaki arkadaşın dediği programla yapabilirsin kodları istersen atarım.
24 Eki 2020 #4 yugetbey Y Üye Katılım 24 Eki 2020 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 Yaş 28 5 HİZMET YILI ömer dmn yi izle o adam çok güzel progran yapıyor
24 Eki 2020 Konuyu başlatan #5 BarisRYZ B Onaylı Üye Katılım 17 Tem 2020 Mesajlar 123 Tepki puanı 5 Ödüller 2 Yaş 25 5 HİZMET YILI bumster81' Alıntı: Zaten hali hazırda var kodlar falan, yukarıdaki arkadaşın dediği programla yapabilirsin kodları istersen atarım. Genişletmek için tıklayın ... çok iyi olur kankam özelden veya burdan atabilir misin
bumster81' Alıntı: Zaten hali hazırda var kodlar falan, yukarıdaki arkadaşın dediği programla yapabilirsin kodları istersen atarım. Genişletmek için tıklayın ... çok iyi olur kankam özelden veya burdan atabilir misin
24 Eki 2020 #6 bumster81 Logo Ve Grafik Tasarım Süper Üye Katılım 10 Nis 2018 Mesajlar 715 Çözümler 3 Tepki puanı 150 Ödüller 9 Yaş 28 Sosyal 8 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 3 linki'de kullanabilirsin önerim C# olan ama
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 3 linki'de kullanabilirsin önerim C# olan ama
25 Eki 2020 Konuyu başlatan #7 BarisRYZ B Onaylı Üye Katılım 17 Tem 2020 Mesajlar 123 Tepki puanı 5 Ödüller 2 Yaş 25 5 HİZMET YILI bumster81' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 3 linki'de kullanabilirsin önerim C# olan ama Genişletmek için tıklayın ... ban yedirtir mi bumster81' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 3 linki'de kullanabilirsin önerim C# olan ama Genişletmek için tıklayın ... c^# olanı indirdim ama nasıl açacağım bilgin varmı
bumster81' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 3 linki'de kullanabilirsin önerim C# olan ama Genişletmek için tıklayın ... ban yedirtir mi bumster81' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 3 linki'de kullanabilirsin önerim C# olan ama Genişletmek için tıklayın ... c^# olanı indirdim ama nasıl açacağım bilgin varmı
25 Eki 2020 #8 bumster81 Logo Ve Grafik Tasarım Süper Üye Katılım 10 Nis 2018 Mesajlar 715 Çözümler 3 Tepki puanı 150 Ödüller 9 Yaş 28 Sosyal 8 HİZMET YILI Visual studio Code'u deneyin işiniz bitince CTRL + J yapın dosyayı kaydedin içine exe dosyası gelir.. Ordan açarsınız...
Visual studio Code'u deneyin işiniz bitince CTRL + J yapın dosyayı kaydedin içine exe dosyası gelir.. Ordan açarsınız...