11 Mar 2017 #1 nesine Süper Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 605 Tepki puanı 55 Ödüller 9 9 HİZMET YILI arkadaşlar colorpicker kodlucak warmı acil listbox ekledim bi colorpicker kaldı ekliyorum ama boyatamıyorum eklicek warmı
arkadaşlar colorpicker kodlucak warmı acil listbox ekledim bi colorpicker kaldı ekliyorum ama boyatamıyorum eklicek warmı
11 Mar 2017 Yasaklandı #2 WhySperMachina W Öfke. Seçkin Üye Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 516 Tepki puanı 20 9 HİZMET YILI Öyle her şeyi bulursun da color picker çok zor her önüne gelen vermez söyleyeyim. İmGui kullanarak yapabilirsin. DirectX dende biliyosundur heralde.
Öyle her şeyi bulursun da color picker çok zor her önüne gelen vermez söyleyeyim. İmGui kullanarak yapabilirsin. DirectX dende biliyosundur heralde.
11 Mar 2017 Konuyu başlatan #3 nesine Süper Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 605 Tepki puanı 55 Ödüller 9 9 HİZMET YILI colorpicker için gui gerek yok birsürü kaynak war nereye gitsen war fakat boyatamadım yardım edicek birini arıyorum
colorpicker için gui gerek yok birsürü kaynak war nereye gitsen war fakat boyatamadım yardım edicek birini arıyorum
11 Mar 2017 Yasaklandı #4 WhySperMachina W Öfke. Seçkin Üye Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 516 Tepki puanı 20 9 HİZMET YILI $Zengin' Alıntı: colorpicker için gui gerek yok birsürü kaynak war nereye gitsen war fakat boyatamadım yardım edicek birini arıyorum Genişletmek için tıklayın ... Bu arada kimliğini attım ama projeni atmadın ?
$Zengin' Alıntı: colorpicker için gui gerek yok birsürü kaynak war nereye gitsen war fakat boyatamadım yardım edicek birini arıyorum Genişletmek için tıklayın ... Bu arada kimliğini attım ama projeni atmadın ?
11 Mar 2017 Konuyu başlatan #5 nesine Süper Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 605 Tepki puanı 55 Ödüller 9 9 HİZMET YILI WhySperMachina' Alıntı: $Zengin' Alıntı: colorpicker için gui gerek yok birsürü kaynak war nereye gitsen war fakat boyatamadım yardım edicek birini arıyorum Genişletmek için tıklayın ... Bu arada kimliğini attım ama projeni atmadın ? Genişletmek için tıklayın ... hesabım açılmadı açılsın hele bi kimlik geçicekmi anlıcaklarmı
WhySperMachina' Alıntı: $Zengin' Alıntı: colorpicker için gui gerek yok birsürü kaynak war nereye gitsen war fakat boyatamadım yardım edicek birini arıyorum Genişletmek için tıklayın ... Bu arada kimliğini attım ama projeni atmadın ? Genişletmek için tıklayın ... hesabım açılmadı açılsın hele bi kimlik geçicekmi anlıcaklarmı
11 Mar 2017 Yasaklandı #6 Titanic T Banlı Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 1,521 Tepki puanı 334 Yaş 32 9 HİZMET YILI internete var araştıra bulabilrsin.
11 Mar 2017 Konuyu başlatan #7 nesine Süper Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 605 Tepki puanı 55 Ödüller 9 9 HİZMET YILI menüye getirmek kolay fakat boyatmak sıkıntı yardım edicek warmı GÜNCEL BYLER....
11 Mar 2017 #8 Noob* N Üye Katılım 4 Mar 2017 Mesajlar 33 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI güncel yardım istiyoz ama bilselerde yardım eden yok kardeş
11 Mar 2017 Yasaklandı #9 ExMarleyJR E Uzman Üye Katılım 8 Şub 2017 Mesajlar 268 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI bütün lowlar toplanmış toplanmış toooplanmış toplanmış q.WEÇ:ÇAsfd:ÇASd:FÇasFÇ:AÇF
11 Mar 2017 #10 exBrowser E l33t Seçkin Üye Katılım 5 Ara 2015 Mesajlar 464 Tepki puanı 76 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Lol Listbox eklemiş picker ekleyemiyor .d
12 Mar 2017 Yasaklandı #11 ExMarleyJR E Uzman Üye Katılım 8 Şub 2017 Mesajlar 268 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI exBrowser' Alıntı: Lol Listbox eklemiş picker ekleyemiyor .d Genişletmek için tıklayın ... knk listbox dediği ne biliypnmu kare çizdiriyo üstüne 2 3 tane button cızdırıyo ona listbox diyo we.çrW:EÇR:ÇWER
exBrowser' Alıntı: Lol Listbox eklemiş picker ekleyemiyor .d Genişletmek için tıklayın ... knk listbox dediği ne biliypnmu kare çizdiriyo üstüne 2 3 tane button cızdırıyo ona listbox diyo we.çrW:EÇR:ÇWER
12 Mar 2017 #12 exBrowser E l33t Seçkin Üye Katılım 5 Ara 2015 Mesajlar 464 Tepki puanı 76 Ödüller 9 10 HİZMET YILI ExMarleyJR' Alıntı: exBrowser' Alıntı: Lol Listbox eklemiş picker ekleyemiyor .d Genişletmek için tıklayın ... knk listbox dediği ne biliypnmu kare çizdiriyo üstüne 2 3 tane button cızdırıyo ona listbox diyo we.çrW:EÇR:ÇWER Genişletmek için tıklayın ... ASİŞDFLKÖŞGAİKSF bende bir şey sandm
ExMarleyJR' Alıntı: exBrowser' Alıntı: Lol Listbox eklemiş picker ekleyemiyor .d Genişletmek için tıklayın ... knk listbox dediği ne biliypnmu kare çizdiriyo üstüne 2 3 tane button cızdırıyo ona listbox diyo we.çrW:EÇR:ÇWER Genişletmek için tıklayın ... ASİŞDFLKÖŞGAİKSF bende bir şey sandm
12 Mar 2017 Yasaklandı #13 ExMarleyJR E Uzman Üye Katılım 8 Şub 2017 Mesajlar 268 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI exBrowser' Alıntı: ExMarleyJR' Alıntı: knk listbox dediği ne biliypnmu kare çizdiriyo üstüne 2 3 tane button cızdırıyo ona listbox diyo we.çrW:EÇR:ÇWER Genişletmek için tıklayın ... ASİŞDFLKÖŞGAİKSF bende bir şey sandm Genişletmek için tıklayın ... banada geçen gün gelmiş diyo sende öyle yapıyosun qw.EÇas:ÇSFç.sdçgfç.deöfgjkkmhgljkghkljghj
exBrowser' Alıntı: ExMarleyJR' Alıntı: knk listbox dediği ne biliypnmu kare çizdiriyo üstüne 2 3 tane button cızdırıyo ona listbox diyo we.çrW:EÇR:ÇWER Genişletmek için tıklayın ... ASİŞDFLKÖŞGAİKSF bende bir şey sandm Genişletmek için tıklayın ... banada geçen gün gelmiş diyo sende öyle yapıyosun qw.EÇas:ÇSFç.sdçgfç.deöfgjkkmhgljkghkljghj
12 Mar 2017 #14 Çak Bi Selam Ç Üye Katılım 10 Mar 2017 Mesajlar 27 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Konu Acıcamda 20 mesaj diyor