cheat engine ile nasıl hile yapcağımı bilmiyorum, para gibi sayı değerlerini değiştirmeyi denedim ancak işe yaramadı. aim bot tarzı hileleri nasıl yapabilirim acaba? bilgisi olan var mı belki geliştirir buraya ekleyecek bir hile hazırlamış olurum
oyun şuan versiyon geçişlerinde olduğu için hile koruma sistemi pek sağlam değil ayrıca oyuna giriş yaptım cheat engineyi de açtım ama değiştirdiğim valueler sunucuda kayıtlı olduğu için faydası olmuyor. bu fırsattan istifade edebilecek bi coder vardır illa ki, aslında burada combat arms hileleri de yapılsa çok katkısı olur çünkü şuan çoğu site ücretli paylaşıyor ve sağlam bir güvenlik sistemi de olmadı hiç bir zamankardeş fix oo haberin olsun
lan bir combat arms'ımız var bari onda yapmanoyun şuan versiyon geçişlerinde olduğu için hile koruma sistemi pek sağlam değil ayrıca oyuna giriş yaptım cheat engineyi de açtım ama değiştirdiğim valueler sunucuda kayıtlı olduğu için faydası olmuyor. bu fırsattan istifade edebilecek bi coder vardır illa ki, aslında burada combat arms hileleri de yapılsa çok katkısı olur çünkü şuan çoğu site ücretli paylaşıyor ve sağlam bir güvenlik sistemi de olmadı hiç bir zaman