- Moderatör
-
aradım bende hocam hazırana kadar gerçekten yokmuş ama yıllık yokmuş şu an geçiş gerçekleştiremiyorlarmış arayınca direkt sekretterde hatta bekletip açıyorlar işime geldi açıkcası 120 tl ye hazirana kadar öderim en azından comnette detaylı bir bilgi bulamamıştım tatmin olan yok gibi idi sanırım bu daha sağlıklı bir bilgi ile gerçekleştirdi buna geçmeyi düşünüyorum arkadaşımı getir kampanyası gibi bir durum varsa birlikte gerçekleştirebiliriz istersengeçen gün sorduğumda bu zam mevzusu yoktu yanlış bilgi vermemek adına şu an canlı destekle irtibat halindeyim senin için bir kez daha sorayım dedim haziran ayına kadar bu fiyatlarda kalacaklarını söylediler detaylı bi soru sordum onu cevaplasınlar sana buradan yazacağım tekrardan
hocam baya ilgilendin teşekkür ederim baya da güldüm açıkcası iki türlüde uygun kampanya işime geldi çok teşekkür ederim ilgin için baya işime yaradıKankam bu şekilde cevapları
Ekli dosyayı görüntüle 84183
en sonunda kadını delirttiğim için sora sora capsi açtı bağırdı herhalde bana sonra hemen başka adamı koymuşlar burcu'nun yerine
Ekli dosyayı görüntüle 84185
Post automatically merged:
son olarak şunu da söylediler hazirana kadar yıllık ödeme alıyorlarmış 6 ay 6 ay ödeme seçeneği varmış aldıktan sonra 6 aylık ücreti ödüyorsun ondan sonra diğer 6 ayınkini ödüyorsun kankam eğer alacaksan bir an evvel al hazirandan sonra yıllık alamazsın tabii ki yıllık alacaksan aylık alıyorsan böyle bir şeyi dert edinmene gerek yok zaten kanka yıllığın fiyatı 1320 lira aylık fiyatı 110 lira yıllığa vurduğunda o da 1320 lira yapıyor gerek yok yani yıllık vermene her ay vermen daha sağlıklı olur
üste bi daha bir şey ekledim onu da oku kampanya yok diye biliyorum ama bi sorayım duraradım bende hocam hazırana kadar gerçekten yokmuş ama yıllık yokmuş şu an geçiş gerçekleştiremiyorlarmış arayınca direkt sekretterde hatta bekletip açıyorlar işime geldi açıkcası 120 tl ye hazirana kadar öderim en azından comnette detaylı bir bilgi bulamamıştım tatmin olan yok gibi idi sanırım bu daha sağlıklı bir bilgi ile gerçekleştirdi buna geçmeyi düşünüyorum arkadaşımı getir kampanyası gibi bir durum varsa birlikte gerçekleştirebiliriz istersen
ne demek kankam bu tarz durumlardan bayağı kez muzdarip oldum başka arkadaşlar olmasın benim gibi en şeffaf bilgiyi veriyorum ben sana paran önemli kolay kazanılmıyor ve aldığın performansta tabii ki tüm her şey için ben teşekkür ederim yardımcı olabildiysemaradım bende hocam hazırana kadar gerçekten yokmuş ama yıllık yokmuş şu an geçiş gerçekleştiremiyorlarmış arayınca direkt sekretterde hatta bekletip açıyorlar işime geldi açıkcası 120 tl ye hazirana kadar öderim en azından comnette detaylı bir bilgi bulamamıştım tatmin olan yok gibi idi sanırım bu daha sağlıklı bir bilgi ile gerçekleştirdi buna geçmeyi düşünüyorum arkadaşımı getir kampanyası gibi bir durum varsa birlikte gerçekleştirebiliriz istersen
hocam baya ilgilendin teşekkür ederim baya da güldüm açıkcası iki türlüde uygun kampanya işime geldi çok teşekkür ederim ilgin için baya işime yaradı
oldu hocam baya oldu çözüldü nasıl yapabiliyorum bulamadım daüste bi daha bir şey ekledim onu da oku kampanya yok diye biliyorum ama bi sorayım dur
EDIT:
Ekli dosyayı görüntüle 84186
ne demek kankam bu tarz durumlardan bayağı kez muzdarip oldum başka arkadaşlar olmasın benim gibi en şeffaf bilgiyi veriyorum ben sana paran önemli kolay kazanılmıyor ve aldığın performansta tabii ki tüm her şey için ben teşekkür ederim yardımcı olabildiysem
zaten öyle zamlandı dahocam turk netten şaşma derim comment kötü yorumları var her ne kadar fiberde olsa turknetin sağladığı imkan daha iyi zaten tahüt derdi yoktu turknette zam durumuda beklemiyo şuanlık iyi forumlar
anladım hocam biraz geç oldu artıkbenim bir arkadaşım türknetten comnete geçti, türknete zam geldiği için. aldığı hız aynı ikisinde de 100 mbps donwload 8 mbps upload alıyordu, vanda oturuyoruz ping değerleri 10-15 arasında arttı
250 tl oldu bilginebro alt yapın fiber ise türknete geç 1000megabit interneti 180tl ye alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?