Company Of Heroes 3 Duyuruldu! Pre-Alphası oynanabilir durumda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
:resim:
1626344950936.png

:yazı:
Company Of Heroes ilk çıktığı zamanlarda real-time strategy türüne kaynak açısından yeni bir bakış açısı getirmişti.Zamanına göre grafik ve mekanik olarak çok yenilikçi bir oyundu.İlerleyen yıllarda bende uzun bir süre multiplayer modunda vakit geçirmiştim.Bir kaç gün önce hiç söylenti olmamasına rağmen (ufak tefek kaynaksız söylentiler hariç) serinin 3.oyunu aniden duyuruldu ve pre-alpha sürecinde yani oynanılabilir durumda.Oyunda şuan campaign modu bulunmakta sadece alies kuvvetleri oynanabilmekte harita olarakta italya ve afrika cepheleri alınmış sadece pre-alpha için gayet yeterli.Oyuna 20-25 dakika gibi bir süre göz attım,grafikleri bir strateji için baya güzel olmuş.Onun haricinde menüler modernize edilmiş,hoş olmuş.İlk oyun tadında olacak gibi duruyor şimdilik.
Oyuna nasıl sahip olabilirim?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Daha sonra e-mail onayınızı da yaptıktan sonra hesabınıza giriş yapın.
1626345475860.png

1 numaralı bölüme tıklayıp bu menüye geleceksiniz.Daha sonrasında 2 numaralı bölümde steam adresinizi eklemenizi isteyecek.Ekledikten sonra oyun steam kütüphanenizde aktif olacaktır.
İyi oyunlar güzel bir oyun olması dileğiyle.​

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Dünde Company of Heroes 2 indirime girmişti ardından bunu demek güzel olucak. Teşekkürler @Spanity :panlove:

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Coh'un 2 si indirime girmişti o oyun güzeldi, bakalım 3 nasıl olucak. Gözlemlediğim kadarıyla 2 ve 3 arasında gerçekten grafik farkı var.

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Zamanında orta okula falan gidiyorum belki daha küçük. ***** yapmayı doğru düzgün beceremezdim. hangi serisi bilmiyorum ama galiba 2 idi. Bir bölüm vardı, geçemezdim. Ciddi anlamda saatlerce uğraşırdım böyle terlerdim hatta stresten kaşıntı falan tutardı. O günden beri ne zaman bu oyunu görsem. 2 adım geri gidiyorum :) Ama güzel bir oyun

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Teşekkür ederim oyunu kütüphaneme ekledim deneyeceğim.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
BAK işte coh alınır aga bence bilgilendirme için sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...