Tamamdır aklımda çok teşekkürler yardımın içinHocam MSI'dan şaşma
Edit: Kendim de makine mühendisliği okuyorum
Hocam bundan 5-6 sene önce casper almıştım modelini hatırlamıyorum skype da konuşurken bir anda bilgisayarın bir parçası yanmıştı uzak durmayı tercih ediyorum casperdan. Teşekkür ederim cevabın için.Özellikler
Tüm Özellikleri Gör
- İşlemci Tipi:Intel Core i7
- Ram (Sistem Belleği):16 GB
- SSD Kapasitesi:512 GB
- Ekran Kartı:Nvidia GeForce RTX 2070
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapExcalibur G900.1075-b670x-d Intel 10.nesil I7-10750h 16gb Ram 1tb Hdd+500gb Nvme Ssd 8gb Rtx2070 Dos G900.1075-B670X
Hocam yurtdışında aktif olarak gezmem gerekecek laptop şart ne yazık ki. Çok teşekkür ederim ince düşüncen için.O bütçeye tavsiyem masaüstü topla parçalar konusunda yardımcı olayım.
Türkiyeden alırsam monster alırım sanırım. Kalan bütün cihazları yurtdışındakyen almayı düşünüyorum bende. Çok teşekkürler düşünceniz için.burada almak yerine yurt dışında alsan daha iyi olur senin için ucuza gelir burada ekran kartı bulamazsın şuan herkes kazı yaptığı için ekran kartı yok artık
Hocam acere hiç dikkat etmemiştim bakıyorum hemen teşekkürler.Acer predatorleri öneriyorum ben kullanan arkadaşlarım vardı yanımda, mmemnundular
hocam ben kullanıyorum kaç kere düştü pc ama sağlam yani fiyatı muadillerine göre yüksek ama soğutma ve sağlamlık anlamında öneririmTamamdır aklımda çok teşekkürler yardımın için
Post automatically merged:
Hocam bundan 5-6 sene önce casper almıştım modelini hatırlamıyorum skype da konuşurken bir anda bilgisayarın bir parçası yanmıştı uzak durmayı tercih ediyorum casperdan. Teşekkür ederim cevabın için.
Casper türk markası yerli Gaming laptopları çok iyi durumda tavsiye ederim olabilir 1 milyonda 1 size denk gelmiştirTamamdır aklımda çok teşekkürler yardımın için
Post automatically merged:
Hocam bundan 5-6 sene önce casper almıştım modelini hatırlamıyorum skype da konuşurken bir anda bilgisayarın bir parçası yanmıştı uzak durmayı tercih ediyorum casperdan. Teşekkür ederim cevabın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?