bu 2 yıl içerisinde oyun pek oynamadım ama alıp siteye çok girip çıktım? bilmediğim bir mecrada nasıl bir katkı sağlayabilirdim mesaj atıp
bu konuda haklısınız tabi de forum olayına yabancı olduğum apaçık belli daha çook twitter bizimBilmediğiniz mecrada bir çok kategori mevcutherkes yorum kasabiliyor sizde kasabilirdiniz diye düşünüyorum. Oyun oynamayıp foruma yorum yapmak için girende var
forum olaylarında çok fazla bilgi sahibi değilim bir aile gibi olmanız güzel ancak bir ailede herkes her zaman konuşur mu? biz susup dinleyen ekiptik belki?
gerginliğe lüzum yok. bir emek var ve tabii ki karşılığını almak isteyecekler. fazla üstüne düşünmeyin.
ban yememek için napmamak lazım mod burdayken sorsam bideForuma üye olan herkese maalesef ayrıcalık tanımak zaten mümkün değil. Sizden zor bir şey istenmiyor 50 yorum atarak onaylı üye olabiliyorsunuz. 50 Yorum atmak 30 dakikanızı ya alır ya almaz iyi forumlar dilerim.
Post automatically merged:
Yapmasanız daha iyi
yok hayır size demedimGerginlik ? sohbet ediyorduk gerginlik göremedim ama siz bilirsiniz
ban yememek için napmamak lazım mod burdayken sorsam bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?