6 May 2020 #1 laRven L Onaylı Üye Katılım 2 May 2020 Mesajlar 132 Çözümler 1 Tepki puanı 25 Ödüller 2 6 HİZMET YILI bu sayfada bi arkadaşımız cfg paylaşmış ama ben inidremedim nasıl indirecem
6 May 2020 #2 fthahmet Onaylı Üye Katılım 22 Eki 2017 Mesajlar 58 Tepki puanı 4 Ödüller 7 Yaş 23 8 HİZMET YILI laRven' Alıntı: bu sayfada bi arkadaşımız cfg paylaşmış ama ben inidremedim nasıl indirecem Genişletmek için tıklayın ... Ne CFGsi
laRven' Alıntı: bu sayfada bi arkadaşımız cfg paylaşmış ama ben inidremedim nasıl indirecem Genişletmek için tıklayın ... Ne CFGsi
6 May 2020 #3 L4Bebe L Seçkin Üye Katılım 2 Mar 2016 Mesajlar 586 Çözümler 3 Tepki puanı 77 10 HİZMET YILI Kanka pro oyuncuların cfglerini bulabilirsin
6 May 2020 Yasaklandı #4 furkangozel F Banlı Üye Katılım 14 Nis 2018 Mesajlar 521 Çözümler 6 Tepki puanı 56 8 HİZMET YILI ne cfgsi la
6 May 2020 #5 anofel78 A Üye Katılım 5 Şub 2018 Mesajlar 6 Tepki puanı 2 Yaş 36 8 HİZMET YILI laRven' Alıntı: bu sayfada bi arkadaşımız cfg paylaşmış ama ben inidremedim nasıl indirecem Genişletmek için tıklayın ... kendı cfgnı yazman daha iyi olmaz mı
laRven' Alıntı: bu sayfada bi arkadaşımız cfg paylaşmış ama ben inidremedim nasıl indirecem Genişletmek için tıklayın ... kendı cfgnı yazman daha iyi olmaz mı
6 May 2020 #6 Zaphkiel Defacer Onaylı Üye Katılım 10 Kas 2018 Mesajlar 106 Tepki puanı 8 Ödüller 7 7 HİZMET YILI krizantem92' Alıntı: körmüsünüz konu nereye açılmış ? reportluyorum sizi Genişletmek için tıklayın ... arkadaşım neden hemen bu şekilde bir yaklaşımda bulunuyorsun ki?, düzgünce uyar tekrarlarsa eğer bildirimini gerçekleştirirsin.
krizantem92' Alıntı: körmüsünüz konu nereye açılmış ? reportluyorum sizi Genişletmek için tıklayın ... arkadaşım neden hemen bu şekilde bir yaklaşımda bulunuyorsun ki?, düzgünce uyar tekrarlarsa eğer bildirimini gerçekleştirirsin.
6 May 2020 #7 Milvaky1 M Donator Katılım 10 Şub 2019 Mesajlar 603 Çözümler 3 Tepki puanı 24 Ödüller 5 Yaş 34 7 HİZMET YILI Zaphkiel' Alıntı: arkadaşım neden hemen bu şekilde bir yaklaşımda bulunuyorsun ki?, düzgünce uyar tekrarlarsa eğer bildirimini gerçekleştirirsin. Genişletmek için tıklayın ... biz burda öğretmencilik mi oynuyoruz ? foruma üye olduğun an tüm kuralları kabul etmiş oluyorsun zaten.
Zaphkiel' Alıntı: arkadaşım neden hemen bu şekilde bir yaklaşımda bulunuyorsun ki?, düzgünce uyar tekrarlarsa eğer bildirimini gerçekleştirirsin. Genişletmek için tıklayın ... biz burda öğretmencilik mi oynuyoruz ? foruma üye olduğun an tüm kuralları kabul etmiş oluyorsun zaten.
6 May 2020 #8 Zaphkiel Defacer Onaylı Üye Katılım 10 Kas 2018 Mesajlar 106 Tepki puanı 8 Ödüller 7 7 HİZMET YILI krizantem92' Alıntı: biz burda öğretmencilik mi oynuyoruz ? foruma üye olduğun an tüm kuralları kabul etmiş oluyorsun zaten. Genişletmek için tıklayın ... Hayır tabi ki Öğretmencilik oynadığımız yok fakat ama yine de en ufak bir şeyde bu şekilde bir yaklaşımda bulunman sert olmuş.
krizantem92' Alıntı: biz burda öğretmencilik mi oynuyoruz ? foruma üye olduğun an tüm kuralları kabul etmiş oluyorsun zaten. Genişletmek için tıklayın ... Hayır tabi ki Öğretmencilik oynadığımız yok fakat ama yine de en ufak bir şeyde bu şekilde bir yaklaşımda bulunman sert olmuş.
6 May 2020 #9 Milvaky1 M Donator Katılım 10 Şub 2019 Mesajlar 603 Çözümler 3 Tepki puanı 24 Ödüller 5 Yaş 34 7 HİZMET YILI Zaphkiel' Alıntı: Hayır tabi ki Öğretmencilik oynadığımız yok fakat ama yine de en ufak bir şeyde bu şekilde bir yaklaşımda bulunman sert olmuş. Genişletmek için tıklayın ... yorum kasmak için millet saçmaladı iyice
Zaphkiel' Alıntı: Hayır tabi ki Öğretmencilik oynadığımız yok fakat ama yine de en ufak bir şeyde bu şekilde bir yaklaşımda bulunman sert olmuş. Genişletmek için tıklayın ... yorum kasmak için millet saçmaladı iyice
9 May 2020 #10 moezz Süper Üye Katılım 8 Nis 2020 Mesajlar 618 Çözümler 1 Tepki puanı 47 Ödüller 6 6 HİZMET YILI I guess it'd be better to write it yourself.