- Yasaklandı
-
ConfuserEX King
Banlı Üye
dostum tüm korumayı dnspy ile güncelledim(Çalışmıyordu) ve tüm dll'ler c# dili ile yazılmış bu modded ConfuserEX ve kendi tasarımımı yaptımVB ile yazıldığını düşündüğüm bi .dll dosyası var methodların algoritmasına erişebilir misin ?
Verilen hata bu değil ve bana dnspy bolümünün resmini atEkli dosyayı görüntüle 19960
başarılı ise verilen hata bu mudur ?
unpack yapmıyorum asm ile hallediyorum işlerimiVerilen hata bu değil ve bana dnspy bolümünün resmini at
dostum normal bir programda istediğin kod var ve üstünde bu koruma var ne yaparsınunpack yapmıyorum asm ile hallediyorum işlerimi
ve asm derken ? nasıl bir exe merak ettim şimdiunpack yapmıyorum asm ile hallediyorum işlerimi
o kodu kendim yazmaya çalışırım unpack konularında heleki .net uygulamalarda pek iyi değilim.dostum normal bir programda istediğin kod var ve üstünde bu koruma var ne yaparsın
Post automatically merged:
ollydbg ile genelde işlerimi hallederim unpack benim gözümde biraz sıkıntı açıkçası yani birçok programı unpack atmadan kırdığım için ve kodlarına ihtiyacım olmadığını düşündüğüm için 2 iş birden yapmak istemiyorum onuda geçtim zaten programı paylaşmışsın içersindeki fonksiyonlar tersine çevrilerek bile unpack atılabilir. Tabi bahsettiklerimi reverse konusunda tecrübeli ve bilgi sahibi kişiler yapabilir. En basitinden bu şifrelemeyi bi login sisteminde kullansan socket programlama kullanıldıysa recv ' i kontrol altına alarak bile işi çözebilirsin ister hook at ister manipüle et sana kalmış kaldıki öyle bir başlık atmışsın ki imkansız gibi bir programı kırmak için illa unpack etmeye gerek yokki Showwindow yada recv i manipüle ederek amacına ulaşabilirsin.ve asm derken ? nasıl bir exe merak ettim şimdi
.exe değil makina kodundan hex değerlerini kurcalıyordostum normal bir programda istediğin kod var ve üstünde bu koruma var ne yaparsın
ve asm derken ? nasıl bir exe merak ettim şimdi
hmm mantıklı dostum kodu göremedikden sonra ne işe yarar ?.exe değil makina kodundan hex değerlerini kurcalıyor
Dostum millat'dan kala pc'ni yenile ve aldığın bir hata varsa resim felan atpacklemiyor bile :/
Ve dostum hangi dünyada yaşıyorsun bilmiyorum ama torrent felan yokdosyayı neden torrent olarak paylaştın?
Ve dark griffin gereken cevabı vermiş uzatmaya gerek yok yorum kasacaksan başka yere pls konumu kirletmeyin böyle şeylerle evet bilgim yok kral sensin.@#Embarcadero Rio
Kodu göremedikten sonra asm ne işe yarar demişsin. Zaten yazdığın kodlar asm... Bilgim olmadığım konuda post atınca sen
milattan kalma derken? güldürdün beniDostum millat'dan kala pc'ni yenile ve aldığın bir hata varsa resim felan at
Ve dostum hangi dünyada yaşıyorsun bilmiyorum ama torrent felan yok
Ve dark griffin gereken cevabı vermiş uzatmaya gerek yok yorum kasacaksan başka yere pls konumu kirletmeyin böyle şeylerle evet bilgim yok kral sensin.
onun için unpackme koydummilattan kalma derken? güldürdün benipacklediği falan yok yazılımın.
Bilgin olmadığı konularda biliyormuş gibi konuşma o zaman lavuk. Post kasıyo demişsin, benim post kasmaya ihtiyacım mı var sence bıngıl kafalı ?Dostum millat'dan kala pc'ni yenile ve aldığın bir hata varsa resim felan at
Ve dark griffin gereken cevabı vermiş uzatmaya gerek yok yorum kasacaksan başka yere pls konumu kirletmeyin böyle şeylerle evet bilgim yok kral sensin.
torrent yokmu sen nası bişeysın ya neyse birşey demiyecegim.Dostum millat'dan kala pc'ni yenile ve aldığın bir hata varsa resim felan at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?