bitirdim onları tek umudum onlardı benimde ama bitirdim hepsinigta vice city gta 3 gta sandreas
tek care illegal işbitirdim onları tek umudum onlardı benimde ama bitirdim hepsini
serious sam gta ve undertale bitirdim diğerlerine bakacağım saolUndertale, gta serisi (5 4 dışında), sio meiers civilzation v, speedrunners, serious sam
maalesef telefon dersende S4 mini var o da bek bişeye yaramazben oyun aleti var ben oyun bile oynamıyorum en iyi si telefon dan oyun oyna pc ye ve Ps ye göre çok daha avantajlı
ilginçtir ama oda kasıyor oynayamıyorumCS 1.6 Online oyna
reis sen en iyyisi pcyi balkondan atilginçtir ama oda kasıyor oynayamıyorum
3 gb ram her türlü kasıyor bendeMinecraftta oynayabilirsin en düşük grafiklere al yine kasarsa optifine yükle kasmaz
maalesef o bile kasıyor optifine bırak her türlü düşük texture ve düşük grafik modunu denedim ama yok işteMinecraftta oynayabilirsin en düşük grafiklere al yine kasarsa optifine yükle kasmaz
bendede kasıyor 3gb ram olmasına rağmenmaalesef o bile kasıyor optifine bırak her türlü düşük texture ve düşük grafik modunu denedim ama yok işte
2k eklemek biraz sıkıntı hem bide ps4 alırsam üyelik parası fln var baya sıkıntılı iş yaw100 liraya sat 2k daha ekle ps4 al
vallah kardeşim yaşım 17 ben bolan patlatma oyunu bile oynuyorum maksat zaman öldürmek olmasın maksat boş zamanı en değerli şekilde değerlendirmek olsun bence sende öyle yapmaalesef telefon dersende S4 mini var o da bek bişeye yaramaz
formattan önce bende de kasıyordu (8gb ram). Format Attım Hadi Bakayım İndireyim Dedim. Kasmıyor3 gb ram her türlü kasıyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?