Çöp PC' mi yenilemeye nereden başlamalıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar evde ara sıra kullandığım masaüstü çöp bir bilgisayarım var, donanımlar bunlar sizce yenilemeye nereden başlamalıyım ? İlk hangisi yenilenmeli ?

(değmez diyecekler hiç yazmasın bile lütfen ! )

Screenshot_3.png Screenshot_1.pngScreenshot_2.pngScreenshot_4.png

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Oyun oynayacaksan ilk yatırımı ekran kartına yap sonra ssd..işlemci anakart falan birbirine uyumlu seçersin..

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bence oyun oynuyorsan fln oynadığın oyunlara göre parçalarını değiştirmelisin mesela işlemci bazlı oyun öneriyim csgo işlemci bazlı oyun ben olsam ilk işlemci alırdım işlemci sadece oyun için önemli değil bilgisayarın hızınıda artırır yani o yüzden bence ilk işlemci sonra ram en son ekran kartı

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Her şeyin anası anakart dostum onu yenilemeden diğerleri hayal. Zaten diğer parçaların uyumunu anakarta göre belirleyeceksin.

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Anakar sonra işemci sonra ekran kartı veya ram hangisini sectiysen en sondada boş kalanı al

Üye
7 HİZMET YILI
Dostum bendede aynı sorun var. Yeni bilgisayarlar çok pahalı (dolar malum). Parça parça değiştireyim dedim arkadaşların dediği gibi anakarttan başlamam gerekiyor. Onu değiştirsen ekran kartıyla uymuyor. Onuda değiştireyim desem ramlar uymuyor... Velhasıl ya hepten değiştirecem yada dolar düşene kadar oyun oynamıycam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...