- Yasaklandı
-
ben hala yatmaya devam etcemben çorapla yatardım sürekliiyi oldu
Biraz ağır oldu sanki.Bu şekilde renkli yazmak da üye sağlığına zarar sen de sakın yapma düzenler misin?
Admin bey şuan telefondayım ve açıkcası ben bir yanlış durum görmedim özelikle o kıcal damar kısmını bilerek yaptım oyle ki insanlar daha dikatli şekilde okuyorlar bence normal yazı olsaydı eminim ki akılda kalıcı olmıyacakdır şahsen ben günlük olsun sosyal hayatımda rengli daha doğrusu bir yazıyı ve bir cümleyi vurgulamak için sık sık tercih konusu oluyor fikrinize saygı duyuyorum.Bu şekilde renkli yazmak da üye sağlığına zarar sen de sakın yapma düzenler misin?
Eywgüzel konu
Fikrim değil, kurallar düzenler misin?Admin bey şuan telefondayım ve açıkcası ben bir yanlış durum görmedim özelikle o kıcal damar kısmını bilerek yaptım oyle ki insanlar daha dikatli şekilde okuyorlar bence normal yazı olsaydı eminim ki akılda kalıcı olmıyacakdır şahsen ben günlük olsun sosyal hayatımda rengli daha doğrusu bir yazıyı ve bir cümleyi vurgulamak için sık sık tercih konusu oluyor fikrinize saygı duyuyorum.
Post automatically merged:
Eyw
Düzelticeğim pc ye geçincs şuan telefondan yapmaya çalışyorum beceredim problem olur mu 30-40 dk ya düzeltsemFikrim değil, kurallar düzenler misin?
Uzmanlar diyor desem yeterli olur mu ? Yanlış anlamayın kapris falan değil vere bileceğim en kisa cevabı veriyorumBu durumun doğruluk payı ne kadar peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?