Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Hocam o ayrı bir şey onu yeniden yazmaya başladım. Onu bu kadar çabuk beklemeyin...Güncel diyorsun hani 1.5?
2.0.1.7 Sürümü (V2) Şuan konuda mevcut zaten. Ama stabil değil bazı ozellıklerGüncel diyorsun hani 1.5?
Yukarıda yorumumda yazıyor bak dostumkARŞİM HİLENİN AYARLARını detaylı anlatıcak yürekli varmı mesela after spray time ne ?
cpu'dan 300 fps alan pc 10 fps'lerde önerin? en düşüklerde@Einherjar_ 4000 Yazman Demek 4 saniye boyunca ekstradan ateş etmesi demek. Yazdım 1000 Milisaniye 1 sn ye ye eşit. En İyisi ve İnsancıl Olanı 450
Biliyorum gardaş yanı demek ıstedıgım 1000 denedım 2000 denedım 3000 denedım 4000 denedım@Einherjar_ 4000 Yazman Demek 4 saniye boyunca ekstradan ateş etmesi demek. Yazdım 1000 Milisaniye 1 sn ye ye eşit. En İyisi ve İnsancıl Olanı 450
Bak, dostum şu an sizler için versiyon 1.5 i geri getirmeye çalışmakla meşgulüm. İzin verirsen devam etmem gerekli. Bende sizlerde olan problemler yaşanmadığı için ben bu sorunları çözemiyorum. Şimdi izninizle...cpu'dan 300 fps alan pc 10 fps'lerde önerin? en düşüklerde
Versiyon 1.5 i geri açarsam 2.0 kapanır. Ondan Dolayı, 2.0 da devam etmek durumundasınınz. Versiyon 1.5 deki trigger ayarı 10 duBiliyorum gardaş yanı demek ıstedıgım 1000 denedım 2000 denedım 3000 denedım 4000 denedımHepsi aynı sanıyede 2 defa ateş edıyor. Versiyon 1.5i kullanabılıyor muyuz suan girsem sorun cıkmaz değil mi 2.0 stabil gelmedi bana ozellıkle noscop deaktif ike pistolun ateş etmemesı
Yok. Tuş Atamalı Trigger 1.5 de de olmayacak. Yoksa CPU'dan Şikayet Oluyor....arkadaslar bana sadece tus atamalı trıgger lazım wall da lazım degıl sadece tus atamalı trıgger varmı bılen
Şimdi fark ettim sen nasıl müthiş bir iş çıkarıyorsun boyle yaVersiyon 1.5 i geri açarsam 2.0 kapanır. Ondan Dolayı, 2.0 da devam etmek durumundasınınz. Versiyon 1.5 deki trigger ayarı 10 du
Olunca Ne Oluyor? O video O kadar Yeni Değil. + olarak youtubede olunca kodları görmedikleri için raad olvideo youtube da indirmeyin siz oyuna girene kadar detectlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?