- Konuyu başlatan
-
Eski Versiyon Geri Geldi .d v1.5 / 0.5bNeler geldi efendim? birde pubg kasıyor önerisi olan pc'de en düşük pencerelide oynuom
İsteyen v2 de de devam edebiliyor hileyi indirince görürsünüz. Bu arada, hilede vmprotect var isteyen arkadaşlara lisanslısından koydum virüs algılarsa ondan kaynaklıdır. Hilemde virüs olsa ben kendimi mi heklicem aksjlhdhkasjhdlksa
Açılmıyorİsteyen v2 de de devam edebiliyor hileyi indirince görürsünüz. Bu arada, hilede vmprotect var isteyen arkadaşlara lisanslısından koydum virüs algılarsa ondan kaynaklıdır. Hilemde virüs olsa ben kendimi mi heklicem aksjlhdhkasjhdlksa
Ya küfredicem bekleyin hileyi tekrar yükleyip gelicemAçılmıyorLisans VM projekt falan dıyor gardaş
La benım ne sucum varYa küfredicem bekleyin hileyi tekrar yükleyip gelicem
Bekleyin link güncelliyorum
Canım hilem yazsaydın bari
Saat sabahın 5i adam link guncellıyor yurdum insanı sevıyorum senı ^_^Bekleyin link güncelliyorum
İşte Emek Bunlar @cylops adamsınSaat sabahın 5i adam link guncellıyor yurdum insanı sevıyorum senı ^_^
Dostum 2.0 stabil değil bana gore o yuzden 1.5i kullandıgımda hem kasma sorununu hemde istediğim ileyi kullanmıs olacagım yoksa senın konuna bakardım ama yinede bakacagım bir link atar mısın kalsın lazım olurİşte Emek Bunlar @cylops adamsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?