- Konuyu başlatan
-
Oyundan atıyorşuan calışıyor mu ?
Düzeltildi yeni versiyon yayınlıyorum. Otomatik oyunu açma özelliği şimdilik devre dışı...Oyundan atıyor
Tamam TeşekkürlerDüzeltildi yeni versiyon yayınlıyorum. Otomatik oyunu açma özelliği şimdilik devre dışı...
yeni versiyon ne zaman gelir?Düzeltildi yeni versiyon yayınlıyorum. Otomatik oyunu açma özelliği şimdilik devre dışı...
Güncelleme İçin Sağol
İşimiz buGüncelleme İçin Sağol
Kaldırmadıİşimiz bu
Bu arada hile fix yemmeişti korkmayın sadece injectte zamanlama hatasından oyuna bağlanamıyordu zavallım hile .d Artık zıpkın gibi fırlıyor manuel injectte)
teşekkürler!!İşimiz bu
Bu arada hile fix yemmeişti korkmayın sadece injectte zamanlama hatasından oyuna bağlanamıyordu zavallım hile .d Artık zıpkın gibi fırlıyor manuel injectte)
Şey eklicem hileye kaç kişi giriyor diye kullanıcı sayısına bakıcam bi ara da neyse uğraşmaya gerek yok .dKaldırmadı
dün 5 kişi girdik senin hileyleŞey eklicem hileye kaç kişi giriyor diye kullanıcı sayısına bakıcam bi ara da neyse uğraşmaya gerek yok .d
istersen gel bir de yapımcısıyla gir .d Varsa steam profil linkin özelden at veya discord idn varsa özelden yoll eklerim ama kulaklığı tamir edemedim hoperlörden oynicam .ddün 5 kişi girdik senin hileylepre
daha uzun
@cylops özel bakarmısındaha uzun
ekliyorum...@cylops özel bakarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?