Uzman Üye
Hiçbir işe yaramıyor çünkü vac en üst yetkide calisiyorBen hileyi usb belleğe attım zamanında csgo changer da yapardık bunda da işe yarar mı ?
Daha dedect olmadı canavar gibi kullanabilirsin.Ama işte ben kullanmak istiyorum exe olmasa.
Hile canavar gibi demek istedim xDSağol.Canavar gibi kullanıcağım.
fix yediğinde yapımcı düzeltiyohilenin vac tarafından algılandığını nasıl anlayabiliriz?
oto-injectten açma@cylops hocam hile oyun esnasinda kapaniyor neden
Oto kapali zatenoto-injectten açma
Neden calısmıyor bu bir yerde yanlış yapıyor olabilir miyim.Ben yardımcı olayım yapımcısı olarak
Yönetici olarak aç launxheri de oyun açıkken açNeden calısmıyor bu bir yerde yanlış yapıyor olabilir miyim.
Benimki oyun esnasinda kapaniyor hocam bi yardım etsenYönetici olarak aç launxheri de oyun açıkken aç
Kardeş Mesajımdan alıntı yapsaydın Keşke, niye kopyalamaya zahmet ettin ki ?Atom premium da Ban atardı o zaman ve bu hile piyasanın ucunda bile değil.
Burdan İndirdigimizin Kodlarının Hepsi Aynı
Atomdan Alınan Hile Herkeze Ayrı Kod Verilyor
Sunucum olsa ben de herkese ayrı build veririm ama o işler öyle kolay değil.Atom premium da Ban atardı o zaman ve bu hile piyasanın ucunda bile değil.
Burdan İndirdigimizin Kodlarının Hepsi Aynı
Atomdan Alınan Hile Herkeze Ayrı Kod Verilyor
Uyumluluk modu açın.oyunu acıyorum sonra hileyi acıyorum 1 dk olmadan atıyor bazen oluyor böyle garip seyler bunları cözersen seviniriz
zaten cevapları yazmış.Hocam benim ki oyun esnasinda kapaniyor neden
nasıl inmiyor virüs algılandı felan mı?indiremiyorum yardımcı olun
Gece hic bir sey yoktu sabah kendiliginden kapanmaya basladionda da o problem olsa çözecek ama...
uyumluluk modu vs. deneGece hic bir sey yoktu sabah kendiliginden kapanmaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?